Каджа напуска „Златно момче“

Преди няколко седмици се появиха слухове, че Таро Емир Текин, който играе Каджа, може да напусне „Златно момче“. Сега се оказа, че твърденията не са безпочвени. В социалните мрежи един от зрителите на сериала написа, че Таро напуска „Златно момче“, а журналистката Бирсен Алтунташ лаконично потвърди думите му „Точно така“.

Все още няма подробности за оттеглянето на Текин от сериала. По-рано беше съобщено, че актьорът, който играе Каджа, може да се сбогува с проекта поради снимките в "Обсада". Но след като стана известно за сватбата на Берил Позам и Ерсин Аръджи, някои фенове смятат, че липсата на любовна линия Суна-Каджа е едно от условията на актьорите.

Феновете на „Златно момче“ и Таро Емир Текин са разделени на два лагера – някои са недоволни от напускането му и все още се надяват, че ще могат да го видят поне в един епизод (логично трябва да се сбогува със семейството си), други се радват и вярват, че има по-добрите проекти за актьора. В същото време нито продуцентската компания, нито самият Таро потвърдиха тази новина, но и не я отрекоха.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"