Как Кейт Уинслет си повиши либидото

Звездата от „Титаник“ Кейт Уинслет, която ще навършва 49 години през октомври, говори откровено в подкаст за това как е подобрила сексуалния си живот. Актрисата призна, че се е подложила на заместителна терапия с тестостерон.

„Понякога жените изпитват значително намаляване на либидото, защото може да имат проблеми с щитовидната жлеза и нивата на тестостерон. Много хора не знаят това, но жените имат тестостерон в телата си и когато ви свърши, трябва да го попълните, тогава ще се почувствате отново секси“, сподели Кейт.

Тя увери жените, че не е тяхна вина, че телата им се променят: „Телата ни са странни и особено с напредването на възрастта се случват необичайни промени.“ Актрисата посъветва своите почитателки да проверят нивата на хормоните си, преди да правят каквито и да било заключения. Според нея възрастта носи положителни промени: „Мисля, че с възрастта жените стават по-пищни и секси, по-уверени в разбирането кои са, по-могъщи, по-способни да живеят и да не се тревожат за нищо, точно това е вдъхновяващо. Казвам на приятелите си през цялото време, че изглеждат невероятно и прекрасно."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"