Какви мъже харесват жените според зодията си

Овен

Бързи и напористи

Жените Овен са независими, импулсивни и обвързани със своето време и пространство. Те обичат да чертаят своя собствен курс и не всички мъже разбират това. Често се влюбват в чаровни и сексапилни мъже, които понякога искат повече внимание и енергия, отколкото Овните са готови да вложат във връзката си. Момичетата Овен обичат бързите и напористи господа, но тези качества не трябва да граничат с грубост. Като се запознаете с характеристиките на зодия и техните особености, ще разберете, че тези страстни личности са доста безразлични към традиционните начини на ухажване - серенади, помощ при обличане на палто, нежни картички, но това е само защото очакват повече. 

Телец

Лоши момчета

Влюбват се в страстни мъже, които обичат да говорят. Това може да доведе до разгорещени дискусии, защото Телците са доста упорити. Жените от тази зодия предпочитат господата, които обичат да прекарват свободното си време извън дома – кино, театър, кафенета. Обичат сетивните удоволствия. Астролозите съветват влюбените в тях мъже да положат всички усилия за комфорта на своята любима. Телците трябва да бъдат почерпени с вкусни деликатеси, да бъдат поканени в кафене, да им дадат назаем ръкавиците си в студа и тогава те ще отвърнат със същото. Жените Телци обичат семейната среда, за това си търсят мъж, който да иска семейство и деца. Понякога залитат по лоши момчета.

Близнаци

Харизматични и инициативни

Близнаците обичат да говорят много за всичко. Ето защо е толкова хубаво да имаш мъж, който знае как да слуша. Предпочитат харизматичен и инициативен човек, защото някой, който само кима на всяка тяхна дума, много бързо ги отегчава. Близнаците са любопитни и неспокойни. Тях може да ги покори мъж, надарен с интелигентност и благоразумие. Всичко, от което се нуждаят, е да могат да поддържат интересни разговори и да запазят спокойствие, когато момичето изпитва промени в настроението. Жените Близнаци си падат по мъже, които знаят как да ги глезят и смятат, че мъжът е този, който трябва да изкарва прехраната, за да може да си почиват и да се наслаждават на живота.

Рак

Романтични и сантиментални

Жената Рак е доста независим човек, но може да бъде и много нежна към любовника си. Предпочитат мъже, които им дават емоционална стабилност. По-добре да лежат с него на дивана, отколкото да се мотаят из барове и ресторанти. От всички зодии Раците са най-склонни да се влюбят в колега. Те също така са много романтични. Именно тези дами ще могат да оценят стиховете, написани от влюбен мъж, или неговите песни с китара. Приятелят им не бива да забравя и сладките дребни неща – SMS с пожелания за лека нощ, малки подаръци на среща, емотикони за целувки в социалната мрежа. Раците обичат мъже с дълбока душа, стабилни и уравновесени. Падат си по романтиката и сантименталностите.

Лъв

Умни и креативни

Жените Лъв харесват умни и креативни мъже. Те искат някой, който ги предизвиква на всички нива. Родени са лидери, но не искат да имат до себе си покорно кученце. Жените Лъв искат най-доброто. Техният кавалер задължително трябва да има представителен външен вид, мускулесто тяло, престижна работа, скъпа кола и висока репутация в обществото. Всеки, който иска да спечели такова момиче, ще трябва да докаже, че е достоен за това. Те не си падат по срамежливи индивиди, а по такива, които могат да ги покорят с една целувка или жест. Жените от тази зодия обичат дръзките свалки и мимолетните връзки. Уважавайте тяхната свобода и ги оставете да си почиват, когато се изморят от вас.

Дева

Интелигентни и грижовни

Девите са склонни да избират артистични или емоционални мъже. Може би защото самите те са толкова сериозни и разумни. Много лесно е да покорите сърцето на жена Дева. Тя обича честни и прями мъже, цени многостранния възглед и способността да поддържа разговор, а самата тя е интересен човек. Девите търсят някой, който могат да командват. Хем искат да е човек с характер, хем обаче да ги слуша и да изпълнява всичките им прищевки. Членовете на този знак си падат по мъже, които са високо интелигентни, имат добра душа и са грижовни. Девите са спокойни и не обичат да губят време в безсмислени емоционални дискусии, така че избягват прекалено чувствителните момчета.

Везни

Смели и упорити

Представителките на тази зодия имат слабост към уверените мъже. Прави им силно впечатление техния външния вид, походката и начинът на изразяване. Смелите и упорити мъже имат шанс да покорят сърцето на дамите Везни. Мъжете, които възнамеряват да се влюбят в жена Везни, трябва да имат предвид, че тази зодия иска всички да я харесват. Тези, които искат да омая момиче Везни, трябва да се научат да я обсипват с подаръци и комплименти в огромни количества, така че да получава достатъчно внимание. Те не са ревниви и биха искали същото от своя избраник – възможността открито да флиртуват с другите. Везните знаят как да балансират и да направят живота комфортен.

Скорпион

Финансово стабилни

Жената Скорпион избира грижовни, надеждни мъже, които възнамеряват да останат с тях дълго време. Тъй като са доста капризни, ги привличат търпеливи и спокойни партньори. Често пъти са фатални красавици, като партньор в живота искат да видят мачо, който дори след дълги години съвместен живот да събужда страстта им. За представителките на тази зодия е много важна материалната сигурност, затова мъжът до тях трябва да е финансово независим и да им гарантира луксозен живот. Скорпионите са много привлекателни за мъжете и за тях страстта към забавленията е важна. Обичат живота и искат да живеят пълноценно, но според собствените си правила – без контрол и ограничения.

Стрелец

Джентълмени и пътешественици

Дамите от тази зодия харесват умни мъже с разнообразни възгледи. Той трябва да е отпуснат в спалнята, за да можете заедно да се впуснат в еротично приключение. Жената Стрелец е роден лидер и иска да види съответния мъж до себе си, силен и надежден. Което в същото време ще толерира експлозивния й характер и няма да се страхува да й даде пълна свобода на действие. Членовете на този знак имат неустоимо чувство за хумор, знаят как да разсмиват хората и да внасят добра енергия в пространството, така че за тях са много привлекателни джентълмени, които се грижат за партньорката си. Жената Стрелец ще откликне благосклонно на мъже с приключенски дух и любители на пътешествията.

Козирог

Защитници и покровители

Козирозите решават проблеми като анализират ситуациите. И тъй като почти винаги са на работа, за тях е важно мъжът да ги подкрепя. Правят им впечатление силни и всеотдайни мъже, зад които ще стоят като зад каменна стена и няма да им се налага да доминират във връзката. Като цяло мъжът трябва да е защитник и покровител. Безделниците и необузданите романтици не ги интересуват. За да получи шанс да завладее сърцето на дама Козирог, мъжът трябва да бъде практичен и успешен. Интересуват ги стъпили здраво на земята мъже и търсят силен, независим партньор, този, който да им бъде опора и пътеводна звезда през живота. Тя ще оцени мъж с тежест в социалната йерархия и в професията си.

Водолей

Екстравагантни и непринудени

Те са мечтателни и променливи, затова се влюбват до уши в артистични момчета. Жените Водолей обичат словесни и визуални прояви на обич – емотикони в социалните медии, съобщения за лека нощ, изненадващи подаръци и думи на любов. Дамите Водолей са оригинални и непредвидими. За да спечелят този знак, мъжете трябва се раздават на сто процента и да се докажат като умни, надеждни, екстравагантни и непринудени. Често се влюбват в мъже, които насърчават любопитството в тях. Те имат свободен дух и не са склонни да съдят поведението на другите. Дамите ще обърнат внимание на господата индивидуалисти със собствено мнение, модерни, глобално ориентирани и креативни.

Риби

Практични и галантни

Обичат да са сами, но с подходящия мъж тази нужда изчезва. Жените Риби се нуждаят от силен партньор, който може да подреди и структурира живота им, защото са хаотични и мечтателни. Въпреки че са романтички, за тях е по-важно мъжът да ги прегърне и да им каже, че всичко ще бъде наред, отколкото вечеря на свещи. Мъжете завладяват Рибите с постоянство и ненатрапчивост, цветя и комплименти. Бавно, но сигурно Рибите се привързват към галантния джентълмен, който ще превърне в изискана дама, това деликатно и крехко създание. Развихрете въображението си и ще ги спечелите с изящните предмети на изкуството, киното и... виното. Рибите си падат по практични и галантни мъже.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"