Какво лакомство сте според зодията

Овен

Черен шоколад

Овните обичат да бъдат център на внимание и винаги са уверени в себе си. Тъй като са горещи и темпераментни, те се нуждаят от пламък, ярки чувства и страст, които са сравними с шоколад. Но не обикновен млечен шоколад, а такъв от древните маи - с пипер и запомнящ се послевкус. Най-важното е, че трябва да изядете този шоколад веднага, като държите вътрешния му пламък и не му позволявате да се втвърди. Да, Овните са просто огън! Винаги имат интензивност на страстите. Затова и нямат нищо общо с класическия шоколад. Добавките в него напълно разкриват вкуса му. Следващия уикенд опитайте да се поглезите с черен шоколад - той се състои от 80% какао, точно като вас - от ярки емоции.

Телец

Домашна торта

Домът на Телците винаги е гостоприемен и топъл, и затова една огромна домашно приготвена торта се вписва перфектно в техният уютен свят. Да, тортата ще отнеме повечко време за приготвяне, но Телците са готови да чакат! Този нежен, ефирен десерт олицетворява спокойният и разумен характер на зодията. И понеже са страстни любители на сладкото, ще останат особено доволни от размера на десерта, защото ще има да си хапват поне два-три дни. Няма да откажат да почерпят и любимите си хора, защото обичат да споделят хубавите моменти с тях. Един от най-популярните десерти, идеално описва Телците. Това е приятелски и сладък знак, когото всички харесват, точно като домашната торта.

Близнаци

Бонбони с ядки

За тази зодия подхожда романтичен и ефирен десерт. Такива са и Близнаците, очарователни, нежни, но с необичайно твърда вътрешна сърцевина. Те не обичат скуката и еднообразието, а жадуват за нови преживявания и е по-добре да им ги дадете. Точно както бонбоните съдържат тайна под формата на фъстъци или бадеми, Близнаците са двусмислени личности. Лесни и непринудени, те наистина са твърди като орех. Зад привидното лекомислие, се крие интелигентност и многостранност на интересите. Такива разнообразни нюанси на емоции не могат да бъдат намерени при други зодии. Затова шоколадовите бонбони с орехи или лешници идеално описват характера на тази зодия. 

Рак

Палачинки с мармалад

Най-важното в мармалада е правилната подготовка и съхранение, в противен случай деликатесът ще се превърне в безформена маса. По същия начин Раците са уязвими, чувствителни хора, които се нуждаят от топлина и грижа. „Мармаладовите“ хора не търпят прекомерна натрапчивост, но ценят искрените емоции и имат положително отношение към романтичните действия. Но мармаладът обича да има компания, затова палачинките с ягодов пълнеж идеално описват Раците. Подобно на тях, те са меки и гъвкави по характер, имат нужда от любезно отношение и подкрепа. Чувстват се добре, когато имат рамо на което да поплачат, също като мармалада, които се разтича по топлите палачинки.

Лъв

Крем карамел

Карамелът изисква много търпение в процеса на приготвяне. Ако следвате технологията, скоро захарта се превръща в красива вискозна смес от златист цвят с аромат на мед. По същия начин Лъвовете са взискателни към средата си, внимателно избират социалния си кръг и не всеки може да се сприятели с тях. В по-голямата си част обаче Лъвовете са очарователни и не оставят никого безразличен. Това са празнични хора, които се радват на обожанието на другите. Разтопете сърцето на капризния Лъв с крем карамел. Малко хора могат да устоят на този ефирен млечен десерт с карамелена поливка. Той просто очарова сетивата, също както Лъвовете винаги впечатляват с присъствието си.

Дева

Ореховки с мед

Животът на Девите е подчинен на ясна рутина, те предпочитат да планират и следват плановете си. Недостъпността на човек се отплаща с последващо топло отношение - Девите знаят как да бъдат приятели, но за да се сближат им трябва време. Също като ореховките. Леко твърди, съответстващи на недостъпността на този знак, но и много сладки, особено ако добавите към тестото и малко мед. Девите не са за всеки. Въпреки привидната си нежност, те са самоуверени и самодостатъчни. Тези качества интригуват и привличат мнозина. Ореховките са онези сладки, чиито вкус и аромат те пренася в кухнята на баба, или в кухнята от детството, а Девите често изпадат в носталгични настроения.

Везни

Еклери с крем

Везните са приятни за разговори, винаги са душата на купона, готови да помогнат и да дадат съвет. Но не търпят ограничения, дискомфорт или грубо отношение - в този случай пълнежът им е приятна сладост, лек, ефирен и топящ се в устата. Еклерите с крем идеално пасват на техния характер. А ако добавите глазура и украса, еклерите ще се превърнат в истинско произведение на изкуството! Този десерт винаги ще има почитатели. Много е трудно да не се поддадете на чара на Везните, затова този десерт, разкрива тяхната истинска същност, лишена от захар. Това са хора с определени изисквания, както към себе си, така и към другите. Затова държат еклерите да са с еднаква форма и размер.

Скорпион

Ванилов сладолед

Скорпионът е страстен и магнетичен, никой не може да му устои. В хората от този знак има единство на противоположностите. Лесно допускат хора в близкия си кръг, но също така лесно стават безчувствени, ако заподозрат нещо нередно – лъжа или предателство. Те са привлекателни личности, интелектуалци, които привличат любопитните и постигат целите си с лекота. В същото време най-близките роднини и приятели трябва да се съсредоточат специално върху Скорпионите - те обичат признанието и вниманието към себе си. Имат силен характер, нуждаят се от специален и много нежен подход. Също като ванилов сладолед ще направят отстъпки и ще започнат да се топят, но при правилен подход.

Стрелец

Паста Шарлота

Стрелците имат експлозивен характер, но това им придава ненадминат чар. Те са открити хора, които бързо вземат решения и с лекота могат да разведрят и най-черното ежедневие. Подобно на структурата на паста Шарлота, Стрелците имат невероятна ефирност и лекота и бързо създават празнично настроение. Изобретателността на Стрелците няма равна и с тях никога не е скучно. Паста Шарлота е многопластова, с тайна съставка, но много приятелска. И е център на внимание на всяко чаено парти! Рецептата е многолика и има много интерпретации, както и личността на Стрелците. Те ненавиждат ограниченото мислене, а вярват в уникалността и разнообразието на всеки аспект от живота.

Козирог

Лимонов кейк

Козирозите имат удивителна способност да съхраняват красотата и енергията. Общуването и сприятеляването с тях е голям успех, защото са прекалено взискателни към себе си и другите. Може да отнеме много време, за да се сближите с тях. И един от пътищата към приятелството са любимите сладкиши. А идеалният десерт, които ги репрезентира е лимоновият кейк. Сладък, но до известна степен. В контраста между вкуса на лимона и този на крема, се крие красотата на десерта, подобно на темпераментните Козирози. Как да не ги обичаш? Веднъж запознали се с вкуса на лимоните, комбинирани със захар и парченца шоколад, няма да го сбъркате с никой друг – той е луксозен и се помни цял живот.

Водолей

Плодови мъфини

Различните вкусове на мъфини - плодови, ванилови, с ядки - представляват различни нюанси на характера на Водолеите. Те могат да бъдат непредсказуеми и да правят неочаквани неща. Общуването с тях ще се понрави на любителите на необичайните, оригинални личности, но не се опитвайте да разберете логиката на действията им. Тези, които някога са правили мъфини, знаят колко капризен е този десерт по отношение на правилната рецепта, температурата на печене и достъпа на въздух. Водолеите, като този капризен десерт, могат да бъдат различни. Крехки с нежен пълнеж, с шоколад и ядки. Много променливи и весели. Просто не знаете какво да очаквате от следващата хапка. 

Риби

Тирамису с ликьор

Рибите са нежни и сладки, крият мистерия в себе си. И понякога дори роднини и близки приятели не могат да ги познаят. Тъй като олицетворяват алкохолните сладкиши, комуникацията с тях е пристрастяваща. Те имат специална жар, харизма и чар. Рибите са привлекателни и опияняващи със своя чар, също като тирамису с ликьор. Този десерт може да ви напие. Но всички го ядат и ядат, без да могат да спрат, дори ако вече стомахът им е пълнен. Много е трудно да не се поддадеш на техния чар. И изобщо не е изненадващо, че Рибите привличат вниманието - техният омагьосващ магнетизъм е опияняващ. Контраст и противоречия, класика и всичко ултра ново - хората от тази зодия знаят как да изненадват.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"