Какво ще стане, ако Камала спечели?

У нас ще продължат да вилнеят самодоволно родните хунвейбини, докато не удушат всичко нормално

Истината е, че за съжаление, случващото се в Съединените щати се отразява и на много други страни, свързани с тях по един или друг начин - икономически, финансов, политически или военен

Ако стане така, че Камала Харис спечели по сравнително честен начин президентските избори в Съединените щати (защото целите избори дори и американските демократи не могат да фалшифицират, могат само да си помогнат повече или по-малко), това ще значи, че американците или са откачили окончателно, или радикалните левичари са станали повече от нормалните хора. Последното не е изключено, като се имат предвид целенасочените усилия през последните десетина години. Но и в двата случая не виждам какво друго следва след Камала-президент, освен огън и жупел от небето или всемирен потоп.

Един приятел от Америка - вярно, от Тексас, което го прави политически неблагонадежден според официалните стандарти (иначе човекът е музикант във филхармонията на Форт Уърт) - та приятелят ми изпрати изказване на Камала Харис, направено още в качеството? на вицепрезидент. То гласи:

“Когато ние инвестираме в чиста енергия, електромобили и редуцираме населението, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и пият чиста вода”.

Хора, които я познават, казват че не била интелектуален блясък, ако трябва да се изразим най-меко. Може би затова (най-вероятно неволно) тя е изразила онова, което всички виждат - идеологията на т. нар. “нов световен ред”. Факт е, че хората са много. Днес живеят повече хора, отколкото са живели през всички останали времена, взети заедно. Представете си всички хора от древна Гърция, от римската империя, от рицарското средновековие, от пищния и колоритен ренесанс, от просвещението и класицизма, от буржоазните революции, от социалистическите революции, от двете световни войни, от студената война, всички на едно място ядящи и акащи. И потребяващи все повече, все по-евтини и все по-китайски боклуци. Такова човечество, освен че трудно се изхранва, трудно се и контролира. Ако рече да се разбунтува - друг ад не ти трябва! Такова човечество трябва да се държи на много добре обмислена каишка.

Същите популисти, които създадоха това човечество с грамадни обещания и излишни социални придобивки, сега се чудят какво да правят с него. Това човечество е рожба на химерата за социалната държава. В развитите страни - някогашни флагмани на цивилизацията, покорили и облагородили всички кътчета на планетата, - днес живее пето или шесто поколение бели хора на социални помощи. Те вече са не само културно, не само социално, но и генетично провалени. Какво да се прави с такива хора, освен да ги оставиш да доизживеят безполезния си живот, но като се постараеш да не се възпроизвеждат прекомерно?

Затова изтърваното от Камала Харис “когато редуцираме населението, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и пият чиста вода” звучи съвсем на място. Друг е въпросът, че такива неща не се говорят публично, но нашата Камала си е такава.

Има обаче един момент, който съвременните малтусианци или не са догледали, или нищо повече не могат да направят по въпроса. Знаете за Томас Малтус (1766-1834) - син на пламенен якобинец (нещо като болшевик за времето си), той е кеймбриджски възпитаник, теолог и икономист, известен с теорията, че докато природните ресурси се възстановяват в аритметична прогресия, то човекът се размножава в геометрична, и това се оправя само чрез бедствия и войни, които насила редуцират популацията.

Съвременните малтусианци по-трудно могат да си позволят класически геноцид, до какъвто се е прибягвало многократно и по най-различни причини в историята, защото това ще опетни светлия им либерален образ, ще се пропука легендата им. Затова прибягват до средства като легитимация и възхвала на хомосексуализма, дискредитация на семейството като отживелица и едва ли не признак на простотия, както и оправдаване и насърчаване на абортите. Лесно може да се проследи прокарването на тези идеи дори и в киното, което всъщност си е централна част от пропагандата. Същата пропаганда, заради която и в нашите учебници вече се прокрадват дечица с двама татковци.

Не знам доколко тези мерки дават резултат, но ако го дават, то е върху т. нар. “цивилизовано” население, тоест върху хората с либерални и прогресистки разбирания. В същото време основните генератори на население - Индия и Китай - сякаш остават незасегнати от пропагандата. И каква е тогава целта? Да се унищожи белият човек, който изобрети всичко дотук? Днес индивидите, които уж трябва да движат прогреса, имат по едно дете или изобщо нямат, докато онези, които са на социални помощи и само консумират, без да създават, се множат и процъфтяват.

“Когато редуцираме населението, повече от нашите деца ще могат да дишат чист въздух и пият чиста вода” - казва Камала Харис, без да уточнява кои са “нашите”, кои са “вашите” и кои са “техните” деца, като по този начин дава свобода на всевъзможни интерпретации, включително и на конспиративни теории. Но ето че Байдън изтрещява окончателно и неговото място на кандидат заема Харис, без всъщност да е минала през избори и да е избрана по някаква демократична процедура. И тогава става смешно. Някой вади изказването за редуциране на населението, на което до този момент не се е обръщало кой знае какво внимание, и го развява пред потресените очи на гласоподавателите: ето, ще ви редуцират! Тогава се намесват пиарите на демократите и казват така: “Камала просто сбърка, lapsus lingue. Тя не искаше да каже “редуциране на населението” (reduce the population), а “редуциране на замърсяването” (reduce the pollution). Ама, на! Пусти език не слуша! Но, дами и господа, то е все едно аз да се изправя и публично да кажа, че циганите трябва да бъдат напръскани с ДДТ, и когато се надигне възмущението, Найо Тицин да махне с ръка: “Не, бе! Иван искаше да каже, че с ДДТ трябва да се напръскат не циганите, а цикадите, тези досадни насекоми. Просто му се изметна езикът!”.

По същия начин, когато цял стадион стана да скандира Fuck Biden, найотициновците от CNN казаха, че всички зрители са се объркали и стадионът всъщност е викал Go Biden.

И пропагандната машина на демократите се задвижи. Мълниеносно. Довчера всички се подиграваха на глупостите, които ръси Камала, Ютюб беше пълен с нейни несвързани изказвания, рейтингът? се срина до рекордно ниските за позицията, която заема, 28%. На другия ден, след като се потвърди кандидатурата?, вече водеше с 5% пред Тръмп. Кога електоратът промени нагласите си, кога социолозите ги засякоха, кога ги обработиха, кога ги публикуваха!

Политиката, която възнамерява евентуално да води двойката Харис-Уолц се вижда ясно от профила на кандидата за вицепрезидент, добре систематизиран от Деси Иванова в “Новетика”:

Джендър политики. През 2023 г. Тим Уолц подписва два законопроекта - “Транс убежище” и “Защита на репродуктивната свобода” - които позволяват на възрастни и непълнолетни да се подлагат на операции за смяна на пола, джендър терапии и аборти в Минесота, ако в техния роден щат тези процедури са незаконни. “Ако вашето 14-годишно дете е тъжно, но смята, че е объркано за своя джендър (социален пол), и вие се възпротивите да го кастрирате, щатът поема попечителство над детето”, казва Мегън Кели.

Аборти. Уолц превръща щата Минесота в “безопасно място” за аборти.

Климат. През 2022 г. обявява Климатична рамка на Минесота целяща да повиши дела на електроавтомобилите от 1% на 20% до 2030 г. Възгледите на Уолц по отношение на климата съвпадат с тези на Камала Харис. По време на мандата си като сенатор на Калифорния тя инициира “Новата зелена сделка” - план за преход на страната към 100% чиста енергия в рамките на десетилетие.

И още, които няма да разглеждаме, защото картината е ясна.

Някой може да каже: м@йната им, да правят каквото щат! Америка е далеч, какво ме интересува мен! Истината обаче е, че за съжаление, случващото се в Съединените щати се отразява и на много други страни, свързани с тях по един или друг начин - икономически, финансов, политически или военен. Повечето либерални идиотщини идват оттам. И тези либерални идиотщини са добили такива размери, че са на път да компрометират цялата западна цивилизация, към която принадлежим и все още искаме да принадлежим по силата на редица международни обстоятелства. Ако Харис стане президент, най-напред ще се съсипят десетки милиони свестни американци, ще се разнебити тази хубава държава, която години наред беше символ на свобода и надежда. А у нас ще продължат да вилнеят самодоволно родните хунвейбини, докато не удушат всичко нормално. После ще загинат и те, както загива всеки паразит, унищожил гостоприемника си, но вече ще е късно.

Освен това мисля, че Картаген трябва да бъде разрушен.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Иван Стамболов-Сула

Този уебсайт използва "бисквитки"