Камала Харис разчитала на нелегалните мигранти

Илон Мъск обвини „марионетката“ Байдън в лъжа

Милиони пришълци обръщат вота в САЩ

Демократите възмутиха с расистка реклама

Нелегалните мигранти, влезли в САЩ при администрацията на Байдън-Харис, биха могли да променят резултата от изборите в полза на демократите - това показват наскоро публикувани данни на MarketWatch, цитирани от консервативната американска медия „Дейли уайър“.

Проучването установява, че нелегалните пришълци в седем ключови за изборите щати са нараснали средно с 515 процента, откакто Байдън и Харис са встъпили в длъжност през 2021 г.. През това време около 10 милиона нелегални чужденци са влезли в страната. В два от тези щата, Аризона и Мичиган, мигрантската популация е нараснала с над 700 процента. В реални числа този ръст би обърнал резултатите от изборите през 2020 г. за конкретните щати.

Тази тенденция може да наклони везните за Харис през ноември, както и за други кандидати на демократите в бъдеще. Гласоподавателите, родени в чужбина, гласуваха основно за демократите през 2020 г., а скорошно проучване на Центъра за имиграционни изследвания установи, че нелегалните имигранти могат да обърнат изборите в полза на Камала Харис.

Според медията е изключително трудно да бъде изчислен истинският брой на нелегалните мигранти във всеки един щат. Проучване от 2018 г. установява, че нелегалното мигрантско население в Съединените щати може да бъде от 11,3 милиона до повече от 22 милиона.

Налице са координирани усилия от страна на леви групи да стимулират масовата имиграция, за да повлияят на изборните резултати, пише „Дейли уайър“. Според медията мрежа от леви организации, финансирани от мега-донора на Демократическата партия Джордж Сорос, работи за натурализиране на мигранти и мобилизирането им като гласоподаватели, за да „повлияят на резултата“ от националните избори.

Сенаторът от щата Тексас Тед Круз пък твърди, че Харис подкрепя масовата миграция, за да  измести Америка „драматично наляво“, позволявайки на демократите „да печелят всички избори завинаги“. Милиардерът и собственик на „Тесла“ Илон Мъск също предупреди, че нелегалната миграция цели да осигури предимство на демократите в изборите за Конгреса.

Междувременно бизнесменът влезе в задочен спор с президента Джо Байдън, наричайки го „марионетка“ и „лъжец“. Държавният глава твърди, че бизнесменът е започнал работа в САЩ през 90-те години на миналия век нелегално и „нарушавайки закона“. „Всъщност имах разрешително за работа. Марионетката Байдън лъже“, написа Мъск в социалната мрежа Х.

Лагерът на Тръмп се възмути от „презряна и расистка“ атака от Камала Харис - става въпрос за реклама, която е насочена към гласоподавателите от азиатски произход с предупреждение, че вотът за Тръмп ще върне лагерите за интерниране от ерата на Втората световна война.

Видеоклипът, който е насочен конкретно към американците с азиатски произход, насажда идеята, че Тръмп ще създаде среда, в която те отново биха могли да бъдат интернирани, както това се случи по време на Втората световна война. Рекламата също така вещае, че идването на Тръмп щяло да предизвика нарастване на расово мотивираните престъпления в страната.
Говорителят на Тръмп Стивън Чеунг, син на китайски имигранти, коментира пред „Дейли уайър“, че в кампанията на демократите „няма морал, благоприличие или етични стандарти“.

„Това е презряно и расистко поведение от страна на Камала Харис и екип ѝ“, каза Ченг. „Те нямат никакъв морал, така че прибягват до най-долната форма на политически театър“.

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама пък предупреди, че правата на жените могат да бъдат застрашени, ако Доналд Тръмп спечели втори мандат в Белия дом, предаде ДПА.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"