Каталуния вади нож на Испания

Каталуния извади нож на цяла Испания, поне в социалните мрежи. Феновете в провинцията не искат да имат нищо общо с държавата, след като "Барселона" за пореден път през сезона бе ощетена от реферите.

Каталунците едва стигнаха до 1:1 като гост на "Бетис" в Андалусия с изравнителен гол на Луис Суарес в последната минута. Секунди след гола на Алекс Алегрия за домакините съотборникът му Айса Манди изчисти топката почти метър зад голлинията след удар на Андре Гомеш. През 2017-а досега "Барса" имаше 20 гола в 7 мача.

"Хахахаха", написа в туитър бразилецът Неймар, пускайки снимка от телевизионното повторение. Фенове призовават "Барселона" да напусне испанското първенство. Многократно през този сезон съдиите бъркат в полза на "Реал" и в ущърб на каталунците. Въпреки това "Барса" игра слабо в Андалусия, а преди първия гол на "Бетис" домакините два пъти улучиха гредите.

Испанската Примера е единствено от петте големи първенства, където още не е въведена технологията за следене на голлинията.

"Ограбени", написа в интернет изданието си вестник "Мундо депоритиво".

В същото време новият световен посланик на "Барселона" Роналдиньо заяви, че никога няма да стане треньор. "Не мога да гледам 90 минути футбол, защото страдам - каза бразилецът. - Обичам на повторение да видя головете, положенията. Затова няма как да съм треньор."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"