Кейт Уинслет не се срамува от тялото си

Актрисата живее на село и води обикновен живот

Кейт Уинслет отговори на критиките за външния си вид, с които се сблъска на снимачната площадка на новия филм "Лий". 48-годишната актриса позира за списание „Harper's Bazaar“ и говори за това как приема тялото си в интервю за изданието.

Звездата от „Титаник“ е изправена пред противоречия относно фигурата си от самото начало на своята кариера. Като много актриси, тя понася тежко критиките, но с възрастта се отърва от комплексите си и се научи да отвръща. „Бях тормозена много в медиите и това ме нарани. Вижте ме на моите 20 години: имах всякакви форми и размери“, казва тя „Прекарваме толкова много време в самоунижение, а аз просто никога повече няма да го направя."

Наскоро актрисата отново се сблъска с осъждане на външния ѝ вид - заради стомаха ѝ, заснет на снимачната площадка на филм за известната фотографка Лий Милър, където Уинслет играе главната роля. Кейт разказа, че преди да започне работа по филма „Лий“, тя напълно спряла да спортува, за да изглежда тялото ѝ „по-меко“. „Има част, в която Лий седи на пейка по бикини. Един от членовете на екипа се приближи между дублите и ми каза: „Може би трябва да седнеш по-изправена.“ А аз отвърнах: „За да не виждаш гънките на стомаха ми? Няма начин! Показвам ги нарочно, разбираш ли?"

Кейт отбеляза, че не се притеснява да изглежда несъвършена пред камерата, а напротив, винаги се опитва да покаже истинската си същност. „Гордея се с това, защото на моето лице и изобразен моят живот и това е важно. Дори не бих си помислила да го крия“, призна тя пред репортер на „Harper's Bazaar“. „Хората казват: „Трябва да направите нещо за тези бръчки.“ Но с всяка следваща година аз се чувствам все по-удобно в своето тяло, което ми позволява да не се вслушвам в чуждото мнение.“

Актрисата води прост начин на живот и прекарва цялото си свободно време със своето семейство. Тя живее в село в Западен Съсекс с две кучета, съпруга и децата си. От 2012 г. актрисата е омъжена за Едуард Абел-Смит, когото описва като „най-добрия и най-прекрасния сред мъжете“. Двамата имат 10-годишен син Беър и две по-големи деца Миа и Джо от предишните бракове на актрисата с режисьорите Джим Трипълтън и Сам Мендес.

Ежедневието на Уинслет е съвсем обикновено: тя сама пазарува в супермаркета, вози се в метрото, а на въпроса как се глези, отговаря: „Масло и сирене. Просто искам да живея с искрени намерения и прилична доза благородство“, завършва Кейт.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"