Керем Бурсин е „лош актьор и невъзпитан човек“

Много фенове на турските сериали смятат Керем Бурсин почти за икона. Той е умен, възпитан, привлекателен, популярен и търсен като актьор. Преди дни обаче стана жертва на остри критики от известен турски телевизионен водещ.

Мехмет Али Ербил, певец, телевизионен водещ и шоумен, говори за поведението на Керем Бурсин на наградите "Златен глобус", където почетен гост беше Шарън Стоун. Ербил забеляза, че докато е на сцената, Бурсин постоянно държи едната си ръка в джоба. Според Мехмет Али подобно поведение е недопустимо: „Това е повече от обикновено неуважение, това е грубост“.

Скандалният телевизионен водещ не пропусна възможността да изкаже своето мнение за представянето на Бурсин. Мехмед отбеляза, че не харесва Керем като актьор и особено акцента му: „Той мисли, че играе добре с американския си турски? (загатвайки американския акцент на актьора)."

Феновете на Керем бяха шокирани и обидени от тези критики. Те веднага застанаха в защита на своя идол и припомниха, че самият Ербил не е най-добрият пример за подражание. Шоуменът не само се държи предизвикателно в предаването си (дори не се колебае да си свали панталона), но има и присъда затвор за тормоз. Като цяло е трудно да го наречем добре възпитан човек. Феновете на Бурсин са сигурни, че гръмките изказвания на Али Ербил са жалък опит да привлече вниманието.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"