Керем Бурсин се снима полугол за списание

Популярният турски актьор Керем Бурсин често радва своите абонати с нови публикации. Звездата от сериала „Почукай на вратата ми“ активно води микроблог. Новият му пост обаче буквално взриви социалните мрежи.

Керем се появи с голи гърди на корицата на турската версия на списание L’Officiel. Актьорът гледа подканящо и с лукаво присвити очи  право в камерата. Едната му ръка е зад гърба му, а с другата смъква леко панталоните си, показвайки бельото си.

Фактът, че торсът на актьора блести, не убягна от вниманието на феновете. Мнозина се интересуваха от въпроса кой късметлия подготви Бурсин за фотосесията. „Чудя се кой го е намазал?“, „Боже, това място е на път да избухне“, „Той е просто перфектен“, пишат възхитени фенове.

Втората снимка, на която актьорът също е заснет с гол торс, предизвика не по-малко вълнение. На нея тялото му е покрито със сапунена пяна, а той издухва част от нея от дланите си. „Без срам, без съвест, без телефонния му номер“, „Той е съвършенството“, „Не можеш да си толкова красив“, пишат фенове и отбелязват с голямо задоволство, че Керем Бурсин е в перфектна физическа форма.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"