Ким Катрал няма да се завърне в „Просто ей така“

Според слухове, сцени с актрисата ще бъдат заснети в Лондон

Ким Катрал обяви, че няма да участва в третия сезон на "Просто ей така". Актрисата коментира един от постовете в социалните мрежи, обсъждащ завръщането ѝ в сериала и написа следното: „О, това е толкова сладко, но не“.

Наскоро пресата започна да пише, че 67-годишната Ким Катрал ще се върне към ролята на Саманта в продължението на „Сексът и градът“: списание Elle твърди това, а таблоидът Life & Style съобщи, че сцени с нея ще да бъдат заснети в Лондон: „Те ще се съгласят, ще платят цяло състояние и всичко е при нейните условия, защото тя е централна фигура във франчайза“, написаха от изданието.

Новият коментар на Катрал противоречи на тази информация, но някои смятат, че това може да е просто „загрявка“ за публиката преди старта на новия сезон, така че Саманта вероятно ще се появи в продължението на хитовата поредица.
Нека припомним, че Ким Катрал отказа да участва в сериала поради дългогодишен конфликт със Сара Джесика Паркър: разногласията започнаха във втория сезон на "Сексът и градът". Като причина се изтъкна желанието на Ким Катрал да се увеличи хонорарът й, а Сара Джесика която по това време стана и изпълнителен продуцент на поредицата, отказа да го направи.

Ким Катрал каза в интервю, че през 2008 г., преди да заснеме игралния филм "Сексът и градът", преживя труден период в живота си: тя се разведе, баща й беше диагностициран с деменция и се наложи актрисата да се премести в Канада. Затова според нея отказът от снимки не е само заради парите.

През следващите години и двете актриси се опитаха да убедят обществеността, че всъщност са приятелки и между тях няма остър конфликт: Сара Джесика Паркър настоя, че не би участвала във филма без Ким Катрал. След това обаче те продължиха публично да се нападат чрез социалните мрежи: след смъртта на брата на Катрал през 2018 г. Синтия Никсън и Сара Джесика изразиха съболезнования, но Катрал отговори на Паркър, като написа: „Ти не си мой роднина или приятел, за последен път настоявам да спреш да използваш личната ми трагедия, за да спасиш имиджа си на „добро момиче“!“

Сериалът „Просто ей така“ е много критикуван в интернет: някои не одобряват липсата на Ким Катрал, други са недоволни от стила на героите, а трети казват, че актрисите са остарели твърде много. Но най-често се критикува сценарият: мнозина не харесват, че той не отговаря на съвременния дневен ред, а сюжетните линии на героите изглеждат неразвити.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"