Кинг Конг крачи към кината

Режисьор на спектакъла е Джордан Воу-Робъртс

Рекламната кампания на Kong: Skull Island се разгръща епична с нови промоционални материали и специален фокус върху азиатския пазар, където филмите с чудовища са обожавани от публиката. До премиерата на 10 март остават по-малко от два месеца, а феновете вече са се настроили за масивно зрелище. “Кинг Конг вече крачи към кината”, така се надъхват почитателите на легендарния екранен звяр.

С Kong: Skull Island на режисьора Джордан Воу-Робъртс “Уорнър брадърс пикчърс” и “Леджендари пикчърс” претворяват наново произхода на митичния Конг в завладяващо оригинално приключение. Във филма разнообразен екип от изследователи са събрани, за да се отправят на опасно пътешествие дълбоко в неизследваните територии на остров в Тихия океан - колкото красив, толкова и опасен, без да знаят, че пресичат границите на владенията на митичния Конг.

Режисьор на Kong: Skull Island е Джордан Воу-Робъртс, в ролите ще видим Бри Ларсън, Том Хидълстън, Кори Хоукинс, Джейсън Мичъл, Самюел Джаксън, Джон Гудман, Томас Ман, Тоби Кебъл, Джон Райли, Джон Ортиз, Том Уилкинсън, Шей Уигам.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"