Кирьос удари Синер по най-милото

Яник Синер и Тейлър Фриц ще играят финал на US Open, а преди мача Ник Кирьос продължи с провокациите срещу италианеца. Откакто Синер влезе в светлината на прожекторите след допинг аферата, австралиецът не спира да го критикува. Лидерът в световната ранглиста беше признат за невинен, тъй като беше установено, че употребата му на допинг е причинена от използването на спрей за рани от член на неговия екип, но това не беше достатъчно за Кирьос да спре с обидите.
Той предизвика голям скандал заради коментара на една от снимките в социалните мрежи с Анна Калинская, настоящата приятелка на Яник Синер.

Именно един от феновете публикува тази снимка и тя беше видяна от Кирьос, който остави смущаващ коментар под снимката:

- Вечно втори сервис - с ясна алюзия, че той е първият, който е бил с Калинская.

Припомняме, че по време на US Open Синер беше попитан от журналисти как би реагирал, ако бъде интервюиран от Ник Кирьос.

- Не знам. Не искам да отговарям на казаното от него. Всеки има свободата да казва каквото мисли и това е добре. Ако е така, ще видим. Ще бъде различно, но не знам, не знам какво да кажа. Ако кажа нещо сега, тогава може да има реакция, защото живеем в такъв момент. Спокоен съм. Аз съм човек, който бързо забравя. Всеки е свободен да каже каквото и да е. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"