Клоп скри „Ливърпул“ от вражески очи

Юрген Клоп, мениджър на „Ливърпул“, направи рязка промяна в подготовката на тима за предстоящия мач с ПСЖ от Шампионската лига. Немският специалист взе решение „червените“ да не провеждат официалната тренировка на „Парк де Пренс“, а заниманието да бъде на базата на клуба. Желанието на Клоп е било отборът му да стои далеч от камерите, тъй като срещата с шампиона на Лига 1 е от решаващо значение за разпределянето на местата за елиминационната фаза. Преди предпоследните срещи от групата, „Ливърпул“ е лидер, но разликата с третия ПСЖ е само точка. При определени обстоятелства напред може да продължи дори последния към днешна дата „Цървена звезда“.

Проблем за английския представител обаче е представянето на отбора като гост в турнира на богатите през този сезон. „Червените“ записаха две поражения без да вкарат гол – 0:1 от „Наполи“ и 0:2 в Белград.

„Нямам никакви страхове – обясни Върджил ван Дайк от „Ливърпул“. - Имаме уважение към тях като отбор, но искаме да спечелим двубоя. Мотивирани сме и сме напълно готови за срещата.“

В Париж обаче освен за тежкия сблъсък се подготвят и за евентуално бягство на Неймар. През последните дни все по-осезаемо се говори, че бразилецът е на крачка от „Реал“ (Мадрид). Според британския „Телеграф“, френският гранд вече са набелязали наследник на южноамериканеца – Кристиан Пулишич от „Борусия“ (Дортмунд). Треньорът на ПСЖ познава отлично офанзивния играч от съвместния им период в немския клуб.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"