Кои турски актриси не искат деца

Някои от звездите са отдадени изцяло на работата си

Времената, когато основната задача на жената беше да ражда деца, отдавна отминаха. Днес все повече представителки на нежния пол изпитват радостта от майчинството в съзнателна възраст, но има и такива, които напълно отказват да раждат. Днес ще ви разкажем за 3 турски актриси, които открито заявяват, че не искат деца.

80-годишната Небахат Чехре изглежда просто перфектно. Пътуването є в света на киното започва с конкурс за красота. Небахат има зад гърба си два брака, но никой от съпрузите є не успява да я направи майка. Половинките є я ревнуват неимоверно, бият я и дори забраняват на красивата Чехре да работи. В едно от интервютата си актрисата признава, че като млада прави няколко аборта, за да не рискува кариерата си.

След като постига популярност, турската знаменитост решава да се посвети изцяло на киното. В своите интервюта Небахат многократно подчертава, че нейната работа е нейното дете и не съжалява, че няма да продължи рода.
47-годишната Гюлчин Сантирджиоглу се озовава на върха на популярността след излизането на сериала “Златно момче”, но има и други успешни проекти (“Вятърничав”, “Възкръсналият Ертугул”). Гюлчин е щастливо женена от няколко години за известния турски писател Утку Басязиджи. Сантирджиоглу не крие, че двамата със съпруга є не искат деца. Актрисата винаги изразява позицията си директно: “Ние сме семейство от двама души. И сме щастливи”.

Гюлчин снима много. Тя прекарва свободното си време в пътуване, изучаване на испански и саморазвитие. В интервютата си категорично подчертава, че решението да няма деца е съвместно със съпруга є.

На 2 август Еврим Алася навърши 45 години. Тя никога не е била официално женена и няма деца. Според слухове за кратко има връзка с Халук Билгинер, заради което втората му съпруга се развежда с него. Алася отрича тази афера и казва, че майсторът на турските поредици е неин приятел, наставник, баща и брат, а не любовник. Актрисата обаче признава връзката си с оператора Бюлент Йозер. Според турските медии те се разделят заради Емре Кънай, с когото Еврим се среща докато се снима в “Дъщерите на Гюнеш”. Двамата обаче отричат тази афера.

След излизането на първия сезон на “Боровинков шербет” в живота на Еврим се появява нов мъж, но тя не разкрива името му. Звездата не обича да говори за деца. Актрисата често казва, че кариерата є е на първо място, а освен това не желае да става самотна майка.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"