Конфузни ситуации засрамват звездите

Папараци дебнат паднали на червения килим и забравилите бельото си

Публиката посреща гафовете с аплодисменти

Колкото и силно да блестят, звездите от шоубизнеса не са застраховани срещу конфузни ситуации - спъват се в дългите си рокли и падат, тоалетът ненадейно се смъква и оголва бюста им, духва вятър и показва бельото им или липсата на такова. Благодарение на опита си пред камерата те обикновено отиграват гафа с усмивка, а жадната за сензации публика ги поощрява с щедри аплодисменти. Най-доволни от всичко са папараците, чиито снимки бързо обикалят медиите по света.

Коварни стълбища

Церемонията по връчването на Оскарите през 2013 г. беше запомнена от гостите и феновете не само с победата на младата Дженифър Лорънс в категорията “Най-добра актриса”. Докато се качваше, за да вземе ценната статуетка, тя се спъна и се просна на стъпалата, едва достигайки сцената. Публиката стана на крака и я аплодира.

На наградите GQ Men Of The Year Awards 2014 гостите обсъждаха не толкова победителите, колкото поведението на супермодела Кара Делевин. Тя толкова бързаше да стигне до бара, че се строполи на пода. На помощ ѝ се притече галантният ѝ спътник, дизайнерът Джонатан Сондърс.

Кара Делевин прекалено бързаше към бара.

На филмовия фестивал в Берлин през 2019 г. Хелън Мирън, запомнена от феновете с поразителните си роли във филмите “Калигула”, “Елизабет I” и “Кралицата”, се оплете в подгъва на роклята си и се спъна по стълбите на червения килим. На актрисата много ѝ помогна опитът в роли на кралски особи - тя не се смути, спокойно се усмихна на спътника си, който ѝ протегна ръка за помощ, и продължи нагоре.

Цепки до кръста

През 2014 г. актрисата Ева Лонгория отиде на една от премиерите на филмовия фестивал в Кан, облечена в полупрозрачна рокля на Atelier Versace с висока цепка. Бижутата на Chopard и високите токчета на Brian Atwood допълваха визията. Последните, съчетани с тоалета на звездата, ѝ изиграха жестока шега. Актрисата се оплете в роклята, чийто подгъв се закачи за токчетата. Освен това тя внимаваше да не изцапа тоалета си на мокрите от дъжда стъпала. В резултат всички видяха не само тънките крака на Ева Лонгория, но и липсата на бельо.

На премиерата на филма “Лудият Макс” на филмовия фестивал в Кан през 2019 г. героиня на червения килим беше не само брилянтната Чарлийз Терон, но и Софи Марсо - уви, явно не в смисъла, в който актрисата и член на фестивалното жури би харесала. Звездата се оплете в подгъва на развяваща се рокля на Alexander Vaulthier и случайно повдигна роклята по-високо, отколкото трябваше, показвайки бельото си на околните.

На Оскарите през 2015 г. актрисата Ема Стоун зарадва гостите не само с луксозната си рокля, но и със случайно разголените си до ханша крака. Западни медии обаче твърдят, че Ема нарочно е вдигнала роклята си - за да привлече внимание.

Палав вятър

Вятърът оголи задните части на Бехати Принслу.

На откриването на новия бутик на Tommy Hilfiger в Париж моделът Бехати Принслу се появи в ефектна рокля от черно и червено кадифе с вложки от шифон. Момичето позира за фотографите на фона на прес стената, когато внезапно се надигна вятър. Без да знае, Бехати показа на околните задните си части. Принслу няма от какво да се срамува: моделката е свикнала да бъде гола пред камера. Красавицата обаче определено трябва да внимава при избора на тоалети за излизане.

Малшанс

София Вергара сама пусна снимка с разтворилия се цип на роклята.

За София Вергара кошмарът дойде на наградите “Еми” през 2012 г.: ципът на актрисата се разтвори на прилепналата ѝ рокля на Zuhair Murad. Заслужава да се отбележи, че Вергара изпревари папараците и сама публикува снимка на “проблема с тоалета” в Туитър. “Това се случи 20 минути преди да бъде обявена нашата победа!!! Обичам живота си...” - така София подписа снимката, на която се виждаше частично разголената ѝ задна част. Актрисата не само се засмя на неприятностите, но и благодари на асистентката, зашила ципа.

Срамът, който се случи с певицата Лейди Гага на червения килим по време на церемонията по връчването на модните награди CFDA през юни 2011 г., остави зрителите в недоумение: или певицата нарочно реши да се покаже в целия си блясък, или наистина нямаше късмет с тоалета си. За тържеството Гага се облече доста прилично: в черен корсет, към който беше прикрепен дълъг шлейф. Нещастието се случи в момента, когато певицата позираше пред фотографите: тя бавно вдигна ръка зад главата си, а корсажът се изплъзна от гърдите ѝ.

Мъжка небрежност

Внимателните фотографи забелязаха, че Крис Хемсуърт трябва да се е облякъл набързо за лондонската премиера на “Тор: Светът на мрака” - актьорът беше забравил да отреже етикета с цената на сакото си Dolce&Gabbana.

През 2009 г., след като пристигна на премиерата на филма “Странният случай на Бенджамин Бътън” в Париж, Брад Пит отиде на традиционната среща с журналисти. Дали актьорът бързаше, или се притесняваше, но забрави да си закопчае ципа на дънките и позира така през цялата фотосесия.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"