Костадинов: Вчера един млад българин публично разобличи лицемерието на американската хомосексуална пропаганда в България

В социалната мрежа Фейсбук Костадин Костадинов - председателят на "Възраждане", сподели публикацията на Стефан Радев - докторантът от Медицински университет, чието име е включено в списък против закона за забрана на пропагандата на нетрадиционната сексуална ориентация в училище.

"Нали знаете поговорката "крадецът вика дръжте крадеца"? Е, вчера един млад българин, Стефан Радев, публично разобличи лицемерието на американската хомосексуална пропаганда в България. Оказва се, че името му фигурира в списък на академични личности, които уж подкрепяли хомосексуалната пропаганда в училищата и детските градини. А той не само, че не се е подписвал, но и публично е подкрепил забраната на тази пропаганда!", написа Костадинов в социалната мрежа.

Той призова всички български граждани да споделят позицията на Стефан Радев, за да стигне истината до повече хора, тъй като българският народ се бори срещу тази престъпна машина и трябва да е наясно с това.

"Възраждане" апелира, ако в списъка на академични преподаватели има и други личности, които забележат, че имената им са вписани в подписката без тяхно знание, да излязат с публична позиция в името на истината.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"