Костов със силни думи за бъдещето си в "Левски"

Станислав Костов, голмайсторът на "Левски", даде да се разбере, че желанието му е да остане на "Герена" още дълго. Нападателят е следен от клубове от Русия и Турция, но веднъж вече показа, че държи да носи екипа на "сините".

"Не съм мислил какво ще стане след края на сезона - обясни Костов по време на награждаването си за играч на кръга. - Имам още година и малко договор, не ми е фикс идея да напускам „Левски“. Знаете, че зимата имах предложения, но ги отказах. Тук ме уважават. Бих си изпълнил договора докрая с голяма желание. Мечтая за „Интер“, но знам, че няма да стигна дотам. Вече не съм на 20 години. Имах от Турция реални оферти. „Левски“ беше идеалният вариант. Турция и Русия са потенциални дестинации, но не съм тръгнал да ходя никъде. Пак казвам, че може и да си остана в „Левски“.

А авторът на 20 попадения от началото на сезона се закани тимът му да направи силен мач в дербито с "Лудогорец".

"Очаквам да победим, дали ще се разпиша не знам. Важното е да играем добре, не е от значение голмайсторът. Разочаровахме хората в срещата преди месец. Гледахме запис на мача и си взехме поуките. Не мисля, че разликата е много голяма. Надявам се ние да сме крайни победители сега."

А Костов призна, че решението мачът да се играе на националния стадион "Васил Левски" може да е за добро, тъй като "сините" нямат успех на "Герена" през 2019 година.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"