Кошмарът на Моуриньо се сбъдна - "Юнайтед" отива в Русия

Кошмарът, за който предупреди Жозе Моуриньо, се сбъдна. На 9 март "Манчестър Юнайтед" ще гостува на "Челси" в четвъртфинал за Купата на Англия, а след два дни отлита на 3000 км до Ростов за първи осминафинал за Лига Европа. Вторият на Русия въобще не е и лек жребий - у дома в Шампионската лига победи "Байерн" с 3:2. Най-евтините самолетни билети за феновете струват 431 паунда - през Истанбул за 8,30 часа. Останалите продължават на 10 часа само в едната посока.

Голямата новина в "Юнайтед" обаче пак е около Уейн Руни. Капитанът отсече, че няма никакво намерение да напуска в посока Китай. В декларация голмайстор №1 в историята на клуба обяви, че иска да изпълни договора си, който е и за следващия сезон.

Магията на жребия събра странни двойки. Един срещу друг ще играят белгийските "Генк" и "Гент". Също така германските "Шалке" и "Борусия" (Мьонхенгладбах). Повече от взривоопасно ще е на балканското дерби "Олимпиакос" - "Бешикташ".

Живко Миланов, единственият останал българин в турнира, ще се срещне с "Андерлехт", след като неговият АПОЕЛ направи вече много подвизи в турнира.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"