Коя е датчанката с балкански корени, на която е позволено да се доближава до Шумахер?

Една от горещите теми в Германия през уикенда беше сватбата на дъщерята на Михаел Шумахер - Джина, която каза съдбовното "да" на Ян Бетке, заобиколена от семейството и приятелите си в приказна вила в Майорка, собственост на семейство Шумахер.

Според германските медии точно там легендарният Михаел Шумахер се е появил публично за първи път след инцидента си на ски през 2013 г. Откакто лекарите спасиха живота на легендарния пилот от Формула 1, след като удари главата си в скала във Френските Алпи, за Шумахер не се знае почти нищо, освен че е под постоянно лекарско наблюдение, а снимката му никога не е излизала в публичното пространство.

Както Bild заяви, Шумахер се е появил на сватбата на дъщеря си, но не публично, а само пред най-близкото си семейство - съпругата Корина, дъщеря си Джина и новия й съпруг, както и сина му Мик и приятелката му Лайла Хасанович.
"Билд" посочва, че на датската манекенка, която е гадже на сина на Шуми, е било позволено да се види на живо с Михаел, което е най-добрият знак, че е приета в семейството.

Лайла е родена в Дания, но е родом от Босна и Херцеговина. През 2019 г. тя е избрана за Мис „Juniverse“ Дания. Интересува се от журналистика, социални дейности и учи в в Свендборг.
Двамата официализираха връзката си миналото лято, когато започнаха да публикуват снимки и кадри от ваканцията си заедно, а преди това бяха забелязани няколко пъти на публични места, дори на някои състезания, в които Мик участва.

Лайла е лице на много марки, често снима кампании за тях и публикува снимки от много пътувания по света в Instagram. Известно е, че преди връзката с Мик Шумахер тя е имала връзка с известния датски футболист и национал - Йонас Винд, който е израснал в Копенхаген, а в момента играе за Волфсбург.

Лайла има 337 000 последователи в Instagram, а немските медии очакват тя скоро да стане госпожа Шумахер и да обяви новината за сватбата си с Мик.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"