Коя е мистериозната муза на Ямал, той шокира - жени се

Мистериозната приятелка на Ламин Ямал остана на заден план през цялото европейско първенство, за да не пречи на концентрацията на футболиста.
Само на 17 години Ламине Ямал се превърна в безспорната звезда на Евро 2024. Той вече е сравняван със самия Лео Меси. Ямал е роден в Есплугас де Лобрегат (Барселона) през 2007 г., три години преди Испания да спечели първото си световно първенство. Баща му, Мунир, е роден в Мароко, а майка му, Фатима - в Екваториална Гвинея. Той обаче е прекарал целия си живот в Матаро и Гранойерс - и двете общини в района на Барселона.
Обичан от всички, Ямал събуди нежността на феновете, като беше най-младият играч в целия турнир - крилото на Барса духна свещите на 17-ия си рожден ден на 13 юли, и младостта му се отразява главно в детските му жестове да пише домашните си работи в хотелската си стая по време на ЕВРО 2024, чакайки да завърши обучението си. И точно преди полуфиналния мач срещу Франция неговият учител му изпраща съобщение, че е преминал успешно средното си образование.
Той отпразнува успеха със семейството си и приятелката си, родената в Барселона. Алекс Падия, която досега оставаше на заден план, за да не повлияе на концентрацията на футболиста. Единственото, което се знае за нея е, че учи в Барселона и че последователите й в социалните мрежи започнаха да растат, когато преди няколко седмици изтече нейна снимка с бащата на футболиста. За момента нито един от двамата герои не е пожелал да потвърди или отрече новината за връзката им. Въпреки че изображенията говорят сами за себе си.
За личния си живот Ямал е много потаен. Той само разкри, че би искал да се ожени преди Фермин Лопес по време на съвместно интервю, което бе по-скоро шега. На въпроса „кой е по-склонен да се ожени по-рано“, Фермин каза, че Ламине е много по-млад от него. Крилото на Барса обаче се смяташе за "много по-романтичен" и смяташе, че съотборникът му не е "зрял". „Със сигурност, 100%, на 26 ще съм женен“, каза той. Ще трябва да изчакаме малко по-малко от десетилетие, за да видим дали това пророчество ще се сбъдне. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"