Край на приказката - Джей Ло се раздели с Алекс Родригес

В съвместно изявление Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха, че отменят годежа си отпреди две години. 

"Осъзнахме, че се чувстваме по-добре като приятели и очакваме да си останем такива. Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме взаимно в общите ни проекти и бизнес", се казва в изявлението им в Today's show.

"Пожелаваме си най-доброто един на друг и на децата си. С уважение към тях единственият ни коментар ще е да благодарим на всеки от вас, обърнал се към нас с добри думи и за подкрепата".

Актрисата и певица Дженифър Лопес и бившата бейзболна звезда Алекс Родригес са заедно от началото на 2017-а и обявиха годежа си две години по-късно. Двойката получи прозвището Джей-Род преди три години, когато бяха на корицата на сп. "Венити феър".

Слуховете за раздяла между певицата и спортиста циркулират от седмици в публичното пространство, но двамата се опитваха упорито да ги опровергаят. Наскоро обаче Джей Ло бе забелязана без годежния си пръстен за милиони, което беше явен знак за почитателите ѝ, че връзката ѝ с Алекс е приключила.

Не е известна официалната причина за раздялата на Лопес с любимия ѝ, но според злите езици той ѝ изневерявал неведнъж. Никой от тях не е коментирал тази информация до момента.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"