Кралица Рания гушна внучка

Роди се първото дете на престолонаследника на Йордания

Момиченцето се казва Иман - като сестрата на принц Хюсеин

Радост настана в кралското семейство на Йордания, след като рано сутринта на 3 август се роди първото дете на престолонаследника принц Хюсеин и съпругата му принцеса Раджва. Момиченцето е кръстено Иман - очевидно в чест на сестрата на принц Хюсеин, която се омъжи през март 2023 г. за финансист.

В социалните мрежи се появи видео, на което щастливият баща държи повитото бебе на ръце, люлее го и го разглежда с любопитство и усмивка. Принцът се ожени на 1 юни 2023 г. и тогава пищната сватба беше широко отразена в медиите. На нея присъстваха принц Уилям и съпругата му Кейт, както и първата дама на САЩ Джил Байдън.

“Бракът промени живота ми към по-добро и намирането на моята партньорка в живота беше благословия. Бракът ми помогна да стана по-спокоен. Раджва е спокойна, добродушна и има страхотно чувство за хумор. Тя също има приятели в Йордания от дълго време, така че е свикнала със страната, което улесни много адаптацията ѝ. (Раджва е родена в Рияд и произхожда от известно и богато семейство от Саудитска Арабия - б. а.) Обикновено прекарваме много време у дома. Както знаете, не можем да излизаме много, но сме щастливи. Ние сме много развълнувани за следващия етап, с децата всичко ще се промени. Надявам се, че мога да дам на децата си същото внимание, което моето семейство ми отделяше”, каза принцът преди да се роди бебето.

Кралица Рания, принцеса Раджва, принц Хюсеин и крал Абдула II вече се радват на наследничка. 

В социалните мрежи поздравяват не само родителите, но и бабите и дядовците, защото за кралицата на Йордания Рания и нейния съпруг крал Абдула II това също е нов етап в живота.

“Слава на Бог, който ни даде нашата първа внучка, Иман бинт Ал-Хюсеин. Поздравления за Хюсеин и Раджва за раждането на тяхното бебе. Молим Бог да пази нея и родителите ѝ. Ти озари нашето семейство”, се казва в профилите на краля.

Кралица Рания също побърза да благодари на небето за такъв подарък. “Благодаря на Бог за неговия най-велик дар. Нашият живот е озарен от нашата скъпа внучка Иман, Бог да я благослови. Поздравления за Хюсеин и Раджва и нека Бог изпълни живота ви с благословии и радост”, написа кралицата.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Славяна Манолова

Този уебсайт използва "бисквитки"