Красивата Карис в „Домино“ на Де Палма

Актрисата направи страхотна роля в „Игра на тронове“

Легендарният режисьор Брайън Де Палма има нов проект за трилър-мистерия, озаглавен „Домино”, в който трябваше да участват Николай Костер–Валдау и Кристина Хендрикс, но в крайна сметка главната женска роля е поверена на разкошната Карис ван Хоутен, позната от „Черната книга” на Пол Верховен и от „Игра на тронове”.

В интервю тя каза: „За мен е удоволствие да се присъединя към актьорския състав на „Домино”. Привилегия е да работя с такъв иконичен режисьор. А и кой да знае, че Джайм Ланистър и Мелисандра ще се срещнат извън Вестерос.“

Филмът е по сценарий на Петер Скавлан („Кон-Тики”) и следва полицейски инспектор от Копенхаген (Валдау), който търси справедливост за смъртта на своя партньор, убит от мистериозен мъж на име Имран, съобщава operationkino.net.

Инспекторът обединява сили със свой колега (Хоутен) и с бившата любовница на партньора си за да издири и залови Имран. Скоро техният случай се превръща в опасно преследване из разтърсваната от терористични атаки Европа. Двамата откриват тревожна връзка между човека, който преследват и агент на ЦРУ, който е по следите на клетка на Ислямска държава, която стои зад атентатите.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"