Критики към нападателите на ЦСКА

Александър Томаш се изказа доста критично към нападателите на ЦСКА след 0:0 при гостуването на „Черно море“. Феновете на рекордния шампион направиха страхотна атмосфера на стадион „Тича“, но не стигна. Отново първите минути бяха изцяло за ЦСКА, което се превръща в практика при Томаш. След това обаче отборът е малко „по-тих“.
„Ние бяхме домакини на чуждия стадион и сме задължени на публиката ни – каза Томаш. - Изправихме се срещу съперник, който от 23 мача няма загуба. Хората в предни позиции са длъжници на отбора. На почивката направих промени, защото всеки мач играем за победа. Трябва ни острота и самочувствие, върху това трябва да работим.“
Томаш призна, че смените на почивката са, защото не е бил доволен от въпросните титуляри. Треньорът смени Матиас Файтон и Джейсън Локило. „Фактът, че правя промени на почивката е, защото не съм доволен – потвърди Томаш. - Знам техния потенциал и знам, че могат много повече.“
Илиан Илиев, треньорът на „Черно море“, определи резултата като справедлив. „Показахме зряла игра, но трябва да вдигнем кретивността“, смята националният селекционер.
Илиев разказа, че въобще не се е чувал със сина си Илиан, който отскоро е в ЦСКА и игра цяло второ полувреме. „Няма шанс като баща да го поставя в ситуация и да го питам какво става в неговия отбор“, отсече треньорът.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"