ЛГБТ активистите сами се изобличиха като протестират "за" джендър пропаганда сред децата

Дълги години едни политици и политически активисти ни убеждаваха, че нямало такова нещо като джендър идеология в училищата. Казваха ни, че никой не иска да я налага и ,че било “руска пропаганда” съществуването на тази джендър идеология сред училищата.

Веднага като бе забранена със закон от парламента НПО-тата, политиците и активистите нададоха вой и истерично пищяха как този закон бил много опасен и проблематичен и щял да забрани еди какво си. На секундата се организира протест да се позволи джендър пропагандата в училищата.

Чакайте малко - ако няма джендър идеология и никой не иска да я налага, какво значение има това, че я забраняваме? Тоест те си признават, че джендър идеология се разпространява в училищата или, че те искат да я разпространяват?

Това е красотата на този закон. Твърде вероятно е той да срещне яростен отпор от западни НПО-та и съдилищата, превзети от ляво-либералните соросови съдии. Дали България може да устои на техния натиск - ще видим, но шансовете ни не са много големи. Само че законът постигна невероятен успех само с обявяването си - всички ЛГБТ активисти, които искат да разпространяват джендър идеологията на вашите деца се разкриха моментално. Всички политици, които са против забраната за джендър идеология в училищата, всички НПО-та, които я смятат за “опасна” и прочее - те се изобличават сами, че ИСКАТ да говорят за сексуалност с вашите деца.

Ще го повторя, защото е важно да знаете какво искат те - те искат вашите деца и искат да говорят с тях на тема сексуалност и да им влияят на сексуалността. Замислете се за секунда колко гнусно е това.

Колкото и да пищят, че законът е “руски” и подобни нелепи опорки, те вече не могат да се крият и да се подиграват на другите, че сме борили “въображаема джендър пропаганда”. Щом забраната им пречи, значи не е въображаема.

Запомнете това, защото разбива на пух и прах опорките им - те са против забрана на джендър пропагандата и протестират да няма тази забрана.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Виктор Блъсков

Този уебсайт използва "бисквитки"