Легенда се би в бар след финала на ЕВРО 2024

Бившият футболист на Русия и Манчестър Юнайтед Андреас Канчелскис съобщи подробности за сбиването си в московски бар след финалния мач от Европейското първенство. 

Канчелскис каза, че е имало лек конфликт. Той подчерта, че е написал жалба в полицията срещу опонента си. „Възможен е процес и ще изчакам решението“, каза още бившият спортист.

Легендата на Манчестър Юнайтед се скарал с друг посетител на заведението и получил удар в окото. След това бившият спортист трябвало да повика линейка, но отказал хоспитализация.

Финалът на Европейското първенство се проведе в неделя, 14 юли. Националният отбор на Испания победи Англия с 2:1. Инцидентът е станал рано сутринта на 15 юли на улица 1 Тверская-Ямская в Москва. Двамата "побойници" спорили за мача. 

Финалът на Европейското първенство се проведе в неделя, 14 юли. Националният отбор на Испания победи Англия с 2:1.

Канчелскис игра за Манчестър Юнайтед от 1991 до 1995 г. Като част от клуба полузащитникът стана два пъти шампион на Англия - през сезоните 1992/1993 и 1993/1994. Той също беше признат от феновете за най-добрия играч на сезона. Освен това в Англия полузащитникът е играл за Евертън, Манчестър Сити и Саутхемптън.

 

 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"