Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисoв отново оглави Комисията по външна политика към Народното събрание

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисoв отново оглави Комисията по външна политика към Народното събрание. Той беше избран със 174 гласа "за", 26 гласа "против" и 4 гласа "въздържали се". Негови заместници на председателския пост ще са Екатерина Захариева от ГЕРБ, Кирил Тодоров от "Възраждане", Джем Яменов от ДПС и Тошко Йорданов от ИТН.

Байрам Байрам от ДПС Пък застава начело на Бюджетната комисия. Негови заместници ще са Теменужка Петкова от ГЕРБ-СДС, Асен Василев от ПП-ДБ и Йордан Тодоров от "Възраждане".

Членове на комисията от ГЕРБ са: Александър Иванов, Делян Добрев, Жечо Станков, Десислава Танева Красимир Вълчев, Красен Кръстев и Теменужка Петкова; от ПП-ДБ: Асен Василев, Венко Сабрутев, Ивайло Шотев и Мартин Димитров; от "Възраждане": Цончо Ганев, Йордан Тодоров, Димо Дренчев и Климент Шопов; от ДПС:  Йордан Цонев и Елван Гюркаш; от БСП: Драгомир Сойнев и Петър Кънев; от ИТН; Тошко Йорданов и Христинка Иванова. 

Делян Добрев от ГЕРБ-СДС беше избран за председател на Енергийната комисия. Зам.-председатели са депутатите Радослав Рибарски от ПП-ДБ, Искра Михайлова от “Възраждане”, Драгомир Стойнев от БСП и Павела Митова от ИТН.

В парламентарната комисия по енергетика като членове от ГЕРБ-СДС влизат депутатите: Александър Ненков, Делян Добрев, Жечо Станков, Мария Белова и Красен Кръстев.

От ПП-ДБ са: Рибарски, Венко Сабрутев, Васил Стефанов и Йордан Терзийски; от “Възраждане”: Михайлова, Йордан Тодоров, Димитър Гюрев и Даниел Проданов; от ДПС: Станислав Анастасов, Халил Летифов и Надя Петрова; от БСП Стойнев, а от ИТН: Александър Вълчев и Митова.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"