Лиъм Купър виси за вечното дерби

Лиъм Купър, най-скъпоплатеният футболист на ЦСКА, вероятно ще пропусне първото вечно дерби срещу „Левски“ през сезона. Защитникът е получил контузия на косия коремен мускул при срамната загуба с 0:1 от „Септември“ в събота. Купър излезе още преди почивката, а изследванията му са направени в Англия, където в продължение на 10 години той бранеше екипа на „Лийдс“.
От ЦСКА съобщиха, че тепърва ще се правят нови тестове, които ще покажат колко време е необходимо за възстановяването на Купър. Вечното дерби е на 19 октомври след паузата за националните отбори.
Няма притеснения за другия контузен в нов „червен“ защитник. Лумбард Делова изплаши с ЦСКА с травма на коляното от същия мач. Клубът му позволи веднага да се присъедини към националния отбор на Косово. Лекарите в родината на Делова са установили, че няма проблеми дори веднага да поднови тренировки.
Футболистите на ЦСКА се събират за първи път след мача със „Септември“ в сряда, след кто Александър Томаш им даде почивка. Проблемът пред треньора обаче е, че твърде много отсъстат заради покани в различни национални отбори.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"