Локо Пд тръгна с победа без Любо Пенев в обагрения в червено мач с Арда

Локомотив Пловдив победи Арда в третия мач от първия кръг на новия сезон в Еfbet Лига. Домакините бяха водени от помощник-треньора на тима Атанас Стоилов, след като Любослав Пенев изтърпява наказание от миналия сезон, когато бе наставник на Хебър.

В 19-ата минута Камдем опита атака и шутира, но Анатоли Господинов изби топката в корнер. Три минути след това домакините имаха претенции за дузпа след сблъсък между Николас Пенев и Емил Виячки, но реферът Драганов замълча. В 36-ата минута от Локомотив отново имаха претенции за дузпа затова, че Господинов е уловил топката извън наказателното поле, но нито съдията, нито ВАР реагира. При следващата атака Христо Иванов стреля в наказателното поле на Арда, Господинов спаси, но при добавката Ефе Али вкара победния гол. В третата минута на добавеното време Борислав Цонев изведе Тонислав Йорданов, а той вкара за 1:1, но след преразглеждане на ситуацията с ВАР стана ясно, че голмайсторът е в положение на засада и голът бе отменен. В 11-ата минута от добавено време на първата част Тонислав Йорданов и Ефе Али бяха изгонени след получени директни червени картони заради скандал на терена.

В 51-ата минута Цонев стреля над вратата, а Николас Пенев също опита да застраши вратата на съперника, но неуспешно. 10 минути преди края Димитър Велковски шутира от пряк свободен удар, но над вратата на домакините.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"