Луиза Григорова в любовен триъгълник с Христо Пъдев

Премиера на нова постановка "И верният отговор е..." на 21 октомври

На 29 октомври представят "Комедия от грешки" по Уилям Шекспир

Разказ за 33-годишна луда фенка на "Стани богат" от Перник

На 21 и 22 октомври в Thѐatro (Театро отсам канала) ще се състои премиерата на най-новата постановка "И верният отговор е...". В ролите на главните герои Деси, Оги и Славка се превъплъщават три от най-популярните лица от киното и театъра в момента - Луиза Григорова-Макариев, Христо Пъдев и Боряна Братоева.

Комедията на режисьора Мартин Каров ще ни хвърли в живота на Деси (Луиза Григорова-Макариев) - 33 годишна луда фенка на "Стани богат" от Перник. Тя е щастливо омъжена за Оги (Христо Пъдев), бивша млада надежда на "Миньор Перник"
Една изневяра, трима пламенни перничани, един любим отбор и една мечта, събрани на едно място, с обещание за много смях и неочакван край.

Кадър от „И верният отговор е..“

Деси е главен готвач на най-посещаваното заведение в центъра на града, изключително любознателна и с огромна страст към науките. За разлика от нея, съпругът ѝ смята, че всяка информация, която ни се предоставя чрез книги, телевизия и интернет, цели да ни заблуди и всичко е конспирация.  Този сблъсък на интереси не им пречи обаче да живеят щастливо. Но мечти като тази се сбъдват само по сериалите. Една неочаквана ситуация и едно обаждане преобръщат всичко. Ще стигнат ли нашите герои до верния отговор и кой е той, разбираме в криминално-битовата винкел комедия "И верният отговор е...". Защо криминално-битова? Може би Славка (Боряна Братоева), сестрата на Деси, ще ни разкрие?

Отговорите на живо на 21 и 22 октомври от 19:30 часа в Thѐatro (Театро отсам канала).

Седмица по-късно, на 29 ноември, на същата сцена ще бъде представена още една премиера -  "Комедия от грешки" от Уилям Шекспир, представено от трупата на Театър „София“.  Репетиции започна  в последните дни на септември. В Шекспировите персонажи ще видим Даниел Кукушев, Дениза Павлова, Димитър Стойнов, Ивайло Герасков, Йоанна-Изабелла Върбанова, Мила Банчева, Милена Живкова, Неда Спасова, Николай Димитров-Коки, Пламен Манасиев и Юлиян Малинов. Режисьорката Маргарита Мачева ще ни пренесе в Шекспировия свят, Свила Величкова се е заела със сценографията и костюмите, композитор е Петър Дундаков, а преводът е на Валери Петров.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"