Любо Пенев: Харесвам си отбора, но всичко с времето си

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Любослав Пенев разясни след домакинската загуба с 0:2 от Крумовград, че напрежението в съблекалнята влияе лошо на футболистите. 

"Не е лесно, разбира се. Няма да имаме лесни мачове, особено когато се налива напрежение в съблекалнята. Колкото и да ни е трудно, трябва да излезем максимално концентрирани. Трябва да се опитаме да не влияят тези странични фактори, но те влияят. Това не е оправдание за днешната загуба. Много брак в подаванията, не шутираме, първата топка е много важна", обясни Пенев.

"Интересува ме футболната част. Когато се наложи, ще дам коментар по други теми", каза още той. 

"Трябва да изчистим футболните грешки, които не са малки. В никакъв случай няма да имаме лесни мачове. Това е много ясно и го разбирам. Обичам футбола и професията си. Харесвам си отбора, но всичко с времето си - работа, работа, диалог, анализи - така ще се случат нещата", продължи треньорът на Локо (Пд).

"Загубихме точки, които искахме да бъдат в нашия актив. Абсолютна подкрепа от феновете за отбора, което е много важно. Първи сме треньорският щаб, който подкрепя играчите, след това подкрепа на феновете. Благодаря на тези хора, които продължават да идват на мачовете", завърши Пенев.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"