Людмила Ким у нас за „Реквием за Ванга“

Най-новият филм на Стилиян Иванов дава практически лечебни съвети

Руско-българският документален филм РЕКВИЕМ ЗА ВАНГА на режисьора Стилиян Иванов ще има своята премиера пред българска публика на 18 май от 19 ч в Голямата зала на Руския културен център в София - ул. „Шипка“ 34.

Нашият филмов екип реализира проекта по покана на руски инициативен комитет за честване на 75-годишния юбилей на най-популярната руска лечителка и същевременно доктор на химическите науки Людмила Ким. Тя е дългогодишна близка приятелка на леля Ванга. Неслучайно премиерата е под егидата на фондация "Ванга" - Ким е неин член и десетилетия наред подпомага и популяризира дейността й. По нейно изрично настояване, за да не се комерсиализира проектът, входът е безплатен.

Освен биографична информация лентата включва и практически съвети за лечение на различни заболявания чрез билки, гимнастика и т.н. Людмила е убедена, че болестите са следствие на неправилно хранене, липса на движение, мрачни мисли и... безверие. Ким казва: "Истинският лекар е Бог, независимо как го наричаме: Светлина, Енергия, Сила... той помага!"

През септември ще бъде готов поредният документален филм на Стилиян Иванов за здравословния живот и хранене по системата на Лидия Ковачева. Този път д-р Емилова и екипът й представят природните методи за лечение на репродуктивните проблеми при мъжете и жените.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"