Мадона все пак ще снима филм за живота си

Започва работата по дългоочакваната лента

Проектът беше на пауза заради световното ѝ турне

Певицата лично е избрала Джулия Гарнър за главната роля

След края на световното си турне поп кралицата Мадона отново работи по дългоочаквания си биографичен филм. В Инстаграм профила си певицата сподели поредица от снимки, на които е застанала пред пишеща машина и чернова на сценарий.

На един от кадрите се вижда заглавието “Кое е това момиче” - по едноименната ѝ песен и филм от 1987 г. Под него стои надпис “пренаписан от Мадона и ЕКУ”, като вероятно става въпрос за сценариста Ерин Кресида Уилсън, която беше привлечена към проекта, след като Диабло Коди се оттегли от него.

За филма, който ще обхване 40-годишната кариера на певицата, се заговори още през 2020 г., като беше обявено, че ще бъде изцяло под нейна режисура.

Актрисата Джулия Гарнър ще изиграе Мадона.

Главната роля ще бъде изиграна от актрисата Джулия Гарнър, която Мадона лично избира още преди две години. За целта обаче преминала през 11-часово прослушване. Източник пред в. Sun заяви: “Джулия все още е потенциалната главна актриса.

Заедно с Мадона последно време обсъждат постоянно идеи около предстоящата лента. Решени са да създадат магия.”

В процеса на първата чернова Мадона каза, че се надява да “предаде невероятното пътешествие, на което животът ме отведе като артист, музикант, танцьор, но и на човек, който се опитва да си проправи път в този свят.” Тя допълни, че фокусът на филма ще бъде музиката. “Тя винаги ме е поддържала жива. Има толкова много неразказани и вдъхновяващи истории и кой може да ги разкаже по-добре от мен.”

В началото на 2023 г. обаче проектът за биографичния филм на Мадона беше спрян от “Юнивърсъл Пикчърс”. Според “Холивуд рипортър” е имало твърде много чернови за филма и дори се е обмисляло да бъде направен под формата на минисериал. Появи се и предположение, че проектът е поставен на пауза, за да може Мадона да се фокусира върху турнето си.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"