Майка на две деца се самоуби в центъра на София (обзор)

Втори ден издирваха жена, избягала от психодиспансер

Според близки 31-годишната Биляна страдала от следродилна депресия

Скочила от 7-ия етаж на кооперация

Огромна лична трагедия потресе хиляди хора в социалните мрежи, след като на втория ден от обявяването ѝ за издирване полицаи откриха тялото на 31-годишна майка на 2 деца. До късно вечерта от полицията и прокуратурата твърдяха, че не са открити следи от насилие и най-вероятно жената сама е сложила край на живота си като е скочила от 7-ия етаж на кооперация в центъра на София.

Както съобщи “Труд news”, Биляна Юлияна Петрова изчезна във вторник от Центъра за психично здраве “Проф. Н. Шипковенски”, който се намира на ул. “Екзарх Йосиф”. Там я закарал съпругът ѝ Мартин Венев, един от младите ни успешни футболни съдии. Мъжът бил притеснен, че Биляна изпадала в депресия от няколко месеца след раждането на второто им дете.

“Тя е най-всеотдайната майка на света. Но може би някаква следродилна депресия се е превърнала в по-силна тревога и несигурност в себе си, може би е била малко по-неадекватна и е ”прегоряла”, обясни Венев по БНТ, когато още не се знаеше каква е съдбата на съпругата му. Приятелка на Биляна също говореше за нейни паник атаки след раждането на второто дете.

По думи на близките на Биляна лекарите от психодиспансера подходили внимателно към случая и я настанили в здравното заведение, за да следят състоянието ѝ и да ѝ помогнат да го преодолее. Незнайно защо младата майка успяла да намери начин да избяга от центъра. В момента на изчезването си тя била по джапанки и наметната с тъмносиньо яке с бежова пухкава яка. За последно хората са я видели в района на Централни хали, които също се намират на улица “Екзарх Йосиф”.

Днес остана загадка кога Биляна е стигнала до 7-ия етаж на сградата на улица “Пиротска”12, кога е скочила оттам и къде е прекарала почти денонощие до откриването на тялото ѝ на другия ден по обед в двора на румънската църква, която има обща ограда с кооперацията.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"