Марая Кери празнува 30 години на сцена с нов албум

По случай 30-те си години успешна кариера поп певица Марая Кери издаде новия си, двоен албум, "The Rarities" чрез "Columbia Records".

Колекцията от любими песни на международната суперзвезда, изпълнителка и автор, представлява музикална ретроспекция от вече издадени нейни записи от 1990 до 2020 г. За да създаде компилацията, Кери се потапя в архивите си с вечни хитове и съчетава парчета с лично послание. 

The Rarities излиза в двоен CD формат, а вторият диск от албума - Live at the Tokyo Dome, ще разкрие неиздавания до момента пълен аудио запис от първия концерт на Carey в Япония, част от турнето Daydream World Tour (1996).  

Двойната компилация съдържа 32 песни, а феновете ще могат да получат и бонус снимки, римейкове, акапелни версии и няколко откъса от нейни концерти и турнета.

Досега певицата е продала над 200 милиона албума и е най-успешният солов изпълнител - с 19 песни на върха в класациите на „Billboard“. Тя е носител на множество награди „Грами“ и други световни отличия.

Като автор на песни, композитор и продуцент, Мария влиза и в „Залата на известните текстописци“. Подобно на много от колегите си, тя е правила опити и като актриса.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"