Матю Маконъхи - секси смръдльо?

Сексапил и лек мирис на мъж изглежда най-добре описва актьора Матю Макконъхи, ако знаем, че той буквално ненавижда дезодорантите. Кейт Хъдсън, появявайки се в предаването "Watch What Happens Live", отхвърли дългогодишните слухове, че е "принудила" Макконъхи да се пръска с дезодорант, докато работи с него по романтичната комедия от 2008 г., голяма част от която е заснета в Австралия и Карибите. 

„Той не използва дезодорант – както и аз, между другото“, каза тя, въпреки че не беше ясно дали последната част от изказването й е шега.

В шоуто обаче Хъдсън призна, че усеща миризмата на Макконъхи от почти два километра.

- Ние сме естествени - пошегува се тя.

Макконъхи направи известна позицията си против дезодорантите в интервю за "People" през 2005 г., когато списанието го нарече "най-сексапилният мъж на света".

- Не съм слагал дезодорант от 20 години - каза той, твърдейки, че "човек трябва да мирише на мъж".

Давайки интерюв и за Playboy Макконъхи потвърди, че Хъдсън му е дала някакъв естествен дезодорант, докато са снимали филма, но той просто никога не го е използвал.

- Жените в живота ми, включително майка ми, всички ми казваха: "Хей, естественият ти аромат е номер едно, като на мъж, мирише на теб", каза той.

Сред тези, които защитиха избора на Макконъхи за лична хигиена, беше неговата колежка Ивет Никол Браун. „Не миришеше“, каза Браун в интервю с Джес Кейгъл през 2021 г. 

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"