Матю Пери ще опише в книга борбата си с алкохолизма

Подготвя мемоари

Автобиографията ще бъде откровена история за живота на актьора

Матю Пери стана известен благодарение на телевизионния сериал "Приятели", в който изигра един от главните герои - забавния и добродушен Чандлър Бинг. Актьорът се събра отново с колегите си преди няколко месеца като част от специалното събитие на HBO Max и това вероятно е допълнителен тласък към решението му да напише автобиография.

Според Deadline, правата за производство и разпространение на книгата са получени от Flatiron Books. Очаква се Пери да заведе читателите зад кулисите на легендарния ситком, докато говори за личните си борби с алкохолната и наркотична зависимост. Автобиографията ще представи откровена история, написана с известното за актьора  чувство за хумор, в която той ще разгледа в детайли изминатия път и ще се опита да разбере какво е подхранило болестта му, въпреки факта, че имаше всичко, за което човек мечтае.

Редакторът на Flatiron Books Меган Линч коментира сделката с Пери: „Нуждаем се от хумор, имаме нужда от катарзис, а необикновената история на Матю е точно това. Книгата на Пери има потенциал за обединяване на хората, което е особено вдъхновяващо в момента, във време на изолация и разделение."
Мемоарите на Пери, които все още нямат официално заглавие, ще бъдат пуснати в продажба следващата есен.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"