Мел Гибсън изглежда шокиращо

Легендарният холивудски актьор Мел Гибсън през последните години все по-рядко се появява на публични места, но наскоро дойде да подкрепи приятеля си Винс Вон, който получи своята звезда на холивудската Алея на славата. По време на церемонията 68-годишният Гибсън се качи на сцената и извади мобилния си телефон, за да си направи селфи с Винс. 

На присъстващите им направи впечатление че днес няма и следа от някогашния чаровен актьор. Тъжен е и фактът, че от години изглежда занемарен, а на папарашки снимки винаги е намусен.

С името на Мел се свързват редица скандали, заради които популярността му пада през годините. Мнозина не могат да простят неприятните му антисемитски изказвания, които му костват актьорски ангажименти, а през 2010 г. се появи запис с негови женомразки и расистки коментари, записани от тогавашната му приятелка Оксана Григориева.

Личният живот на Гибсън също не е цветя и рози. Той успя да разруши със скандали брака си с Робин Дениз Мур, с която се ожениха през 1980 г. и имат една дъщеря и 6 сина. След развода Гибсън излизаше с руската пианистка Оксана Григориева, от която има дъщеря Лусия през 2009 г., а година по-късно се разделиха. От 2014 г. Мел има връзка с 34 години по-младата от него Розалинд Рос, която преди 4 години му роди деветото дете.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"