Мелания Тръмп: Чудовище се опита да угаси страстта на Доналд

Мелания Тръмп наруши мълчанието си по повод опита за убийство на съпруга й Доналд на митинг в Пенсилвания. Бившата първа дама нарече стрелеца „чудовище“ и описа момента, в който е видяла как куршум удря ухото на съпруга й.

„Чудовището, което разпозна моя съпруг като нечовешка политическа машина, се опита да угаси страстта на Доналд – неговия смях, неговия гений, неговата любов към музиката и неговото вдъхновение“, каза Мелания в изявление на X.
„Докато гледах как този жесток куршум удря моя съпруг Доналд, осъзнах, че моят живот и този на Барън бяха на ръба на опустошителна промяна. Благодарна съм на смелите агенти на Тайните служби и служителите на реда, които рискуваха живота си, за да защитят моя съпруг.

Тази сутрин се издигам над омразата, отровата и простите идеи, които подхранват насилието. Ветровете на промяната задухаха. На онези от вас, които плачат в знак на подкрепа, ви благодаря. Поздравявам тези, които прескочиха политическото разделение – благодаря ви, че помните, че всеки политик е мъж или жена с любящо семейство.“

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"