Мерт Демир и Серенай Съръкая свиват любовно гнездо

Връзката между актрисата Серенай Саръкая и с две години по-младия певец Мерт Демир продължава с пълна сила. Известната двойка се наслаждава на любовта си. Преди дни двамата бяха уловени от турски папараци, докато излизаха от къща в Хисарюстю. Певецът реагира с усмивка и с думите "Как ни намерихте?". Популярният музикант и красивата актриса си търсят заедно къща и смятат да живеят заедно, като дори не е изключено скоро да станем свидетели на една от най-грандиозните сватби в турския хайлайф. 

Саръкая наскоро дори получи благословията на майката на певеца Гюлгюн Демир.

Изненадваща е новината за новата любов на красавицата, тъй като доскоро тя бе свързвана със своя колега Керем Бурсин. Двамата се срещат през 2014 г. и той дори публично обявява, че се радва на щастието и любовта си с нея. Феновете на звездите очакват грандиозна сватба, но актьорите се разделят изненадващо без причина. През януари тази година турското списание Gazete Magazine първо публикува новината, че са се събрали отново. Вероятно обаче е последвала и окончателната им раздяла. 

Саръкая е една от най-популярните актриси в съвременното турско кино. В края на 2023 г. на церемония “Златна пеперуда” тя и Къванч Татлъту бяха признати за “най-добра двойка от телевизионни сериали” за участието си в криминалната драма “Семейство”, който се излъчва в България в момента.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"