Меси изненада с 4 вкуса на новата си енергийна напитка

Лео Меси пусна на пазара новата си енергийна напитка. Аржентинецът представи новия си проект „MÁS+“, който има 4 различни вкуса и чието име е намигване към кариерата на световния шампион. Чрез социалните си мрежи аржентинецът обяви пускането на пазара на продукта.

Новата напитка се предлага в четири различни вкуса, любимите на Меси, и е кръстена на вдъхновяващи етапи в живота му. Miami Punch, вдъхновен от града, в който живее със семейството му, „Orange d'Or, вдъхновен от рекордните осем награди "Златната топка"; Berry Copa Crush, вдъхновен от седемте титли на Лео за Купата на Краля с ФК Барселона и победата му на Копа Америка с Аржентина, и Limón Lime League, която почита времето, през което Меси играе в Шампионската лига.

В профила си в Instagram капитанът на аржентинския отбор обясни защо е избрал това име на напитката. „Наистина очаквах с нетърпение да ви кажа името на новата си напитка: Más+ от Меси. Това име има специално значение, защото представлява това, което животът ми и кариерата винаги е била: винаги се опитваме да дадем малко повече, да постигнем повече, отколкото си мислим, винаги мислим положително, Повече+ означава положителна хидратация".

Освен това той сподели причините, които са го подтикнали да създаде тази енергийна напитка. „Хидратацията е от съществено значение, но добрата хидратация не е толкова лесна, колкото изглежда. Ето защо реших да създам нова напитка с комбинация от електролити и витамини и с невероятни вкусове. Нямам търпение скоро да споделя с вас повече, “ каза Меси, чийто нов продукт ще излезе на пазара на 13 юни

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"