Мила Йовович: Преживях аборт в 4-ия месец без упойка

Актрисата Мила Йовович разкри в Instagram пост един от най-трудните си моменти - преди 2 години, тя е била бременна в 4-ия месец, когато е започнала да ражда преждевременно. Наложило се е да направи аборт, по време на който е трябвало да бъде будна.

По повод внесения нов закон в щата Джорджия, абортите да се извършват до 6-та седмица, 43-годишната Мила реши да изрази публично недоволството си, което наложи да сподели и своя опит.

"Самата аз преживях аборт по спешност преди 2 години. Бях бременна в 18-та седмица и снимах в Източна Европа. Започна преждевременно раждане и докторите ми казаха, че трябва да остана будна. Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали. Все още сънувам кошмари. Бях сама и се чувствах безпомощна.

Това доведе до една от най-тежките ми депресии и ми отне адски много време и усилия, за да се възстановя. Трябваше да стопирам кариерата си. Изолирах се в продължение на месеци, но пред двете ми страхотни деца, аз трябваше да се преструвам, че нищо не се е случило. Започнах да се занимавам с градинарство, да се храня здравословно и да тренирам в залата всеки ден. Не исках да прибегна към антидепресантите веднага, без да се налага. Благодарна съм на Господ, че успях да си стъпя на краката, но споменът от този жив ад, който преживях, ще ме преследва до последния ми ден", написа актрисата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"