Михаел Шумахер общува с очи, гостите на сватбата на дъщеря му - със строга забрана

В последните дни на септември Джина Шумахер, дъщерята на легендарния пилот от Формула 1 Михаел Шумахер, се омъжи за партньора си Джейн Бетке и отпразнува голямото събитие в Майорка в компанията на семейството, приятелите си и близки познати. В медиите се появи информация, че един от най-известните пилоти в историята е бил на сватбата, въпреки здравословното си състояние след тежка контузия, която получи по време на каране на ски във Франция през 2013 г.
Оттогава няма никаква информация за състоянието му и семейството пази всичко в строга тайна, докато той живее в дома си на Женевското езеро в Швейцария. Ето защо всяка следваща новина привлича особено внимание, а сега се разбра как Михаел общува с най-близките си.

- Михаел не говори, той общува с очите си и само трима души имат право да го виждат, а аз знам кои са. Те се преместиха в Испания и жена му построи болница за него в тази къща. Семейството, разбира се, никога не потвърди тази клюка, нито която и да е друга - каза Елизабета Грегорачи, бивша съпруга на Флавио Бриаторе.

От самата сватба се разкриха още малко подробности, като се знае, че гостите трябвало да предадат мобилните си телефони на входа, за да не изтече информация или снимка. "Билд" разкри, че церемонията е продължила около половин час. 

TRUD_VERSION_AMP:3//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"