Михаела Филева влиза в „Гласът на България“

Поп звездата Михаела Филева ще вземе участие в предстоящия епизод на музикалното състезание "Гласът на България". Двама участници от отбора на Графа ще имат шанса да се запознаят и да получат напътствия лично от атрактивната певица, чиято песен ще трябва да изпълнят. Филева ще изненада кандидатите за музикални звезди по време на репетициите, а срещата с нея ще им даде кураж и увереност да дадат най-доброто от себе си в изпълнението на нейния хит „Последни думи“.

Поредна доза музикален екшън ще поднесат и някои от най-обещаващите таланти в отборите на Камелия, Иван Лечев и Поли Генова във второто издание на вокалните двубои в „Гласът на България“. След като на старта им миналата седмица шестима талантливи певци успяха да защитят своето място и продължиха уверено към супербитките с разбиващи изпълнения, а други бяха откраднати и ще се борят за място на финала в новите си отбори, тaзи неделя битката продължава и ще бъде по-оспорвана от всякога.

Роклегендата Иван Лечев ще противопостави два гласа, еднакво близки до сърцето му, които ще го разплачат и по време на репетициите, и с изпълнението си на сцената. Участник ще агитира журито да спасят неговия опонент и да му дадат шанс да стигне до финал. На два пъти треньорите ще пожелаят да откраднат изпълнител от друг отбор, като това ще промени разпределението на талантите между членовете на журито.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"