МО на Русия съобщи за унищожаване на повече от 10 машини на украинските въоръжени сили

Екипажите на операторите на безпилотни самолети от Днепърската група войски за час унищожиха над дузина превозни средства на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) на десния бряг на Днепър. Това казаха от руското министерство на отбраната, цитирани от руски медии.

„Операторът на разузнавателния БЛА Zala откри голямо струпване на превозни средства в едно от населените места на десния бряг на Днепър, след внимателно разузнаване беше установено, че тези превозни средства се използват от украинските националисти за военни цели: врагът превзема. Предимството на тъмното време на денонощието е използването им за ротация на персонала, транспортиране на материални ресурси и различно имущество“, казаха от ведомството.

Министерството на отбраната на Русия добави, че в резултат на добре координираната работа на операторите на разузнавателни и ударни безпилотни самолети, благодарение на бойния опит и високото умение на нашите парашутисти, логистичните вериги са били нарушени за дълго време в едно от подразделенията на Въоръжените сили на Украйна - обективни средства за контрол потвърдиха успешното унищожаване на повече от 10 автомобила на украински националисти на десния бряг на Днепър.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"