Моника Люински ще си развява гащите в сериал

Без бикини, няма кино 

Бившата любовница на Клинтът не иска да крие нищо от зрителите на “Импийчмънт”

48-годишната Люински е продуцент на поредицата “Импийчмънт” и наскоро сподели пред The ??Hollywood Reporter, че се наложило да се бори за да включат една от ключовите сцени в сериала, която писателката Сара Бърджис премахнала от сценария от страх “да не травмира отново Моника”. Става дума за много скандалната история, когато Люински (изиграна от Бини Фелдщайн) показва на Бил Клинтън (изигран от Клайв Оуен) част от бикините си.

Информацията стана публична, след като докладът на адвокат Кен Стар попадна в Starr Report, в който той очертава резултатите от разследването си за отношенията на тогавашния президент с неговата асистентка. Моника отказва да скрие този факт, страхувайки се, че обществеността ще се почувства измамена, ако не види очаквания сюжет.

“Чуйте ме, бих искала да бъда егоист и да кажа: “Чудесно е, че вие приятели, мислите, че не е нужно да показваме това, фантастично”, но аз прекрасно знам как хората виждат тази история”, казва Люински. “В крайна сметка осъзнах две неща: първото беше, че не трябва да се ползвам с привилегии, защото съм продуцент; и второто - че ще е несправедливо по отношение на екипа и проекта, защото публиката би могла да ги осъди за премълчаване на фактите”, споделя страховете си бившата любовница на президента. Ще може да видим какво е направила Люински на 7 септември, когато е премиерата на поредицата “Импийчмънт”.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"