Москва: САЩ и ЕС реализират проект „Обезчовечаване“

Председателят на руската Дума Вячеслав Володин зове за спасяване на Запада

САЩ и Европейският съюз “губят господството си” в света и за да коригират ситуацията, реализират проекта “Обезчовечаване”, написа в Телеграм председателят на руската Държавна дума Вячеслав Володин и призова за “спасяване” жителите на западните страни.

Володин обяснява, че поробването се осъществява чрез разрушаването на традиционните институции на човешкото общество: отлъчване от църквата и вярата, принудата да се изтрие историята и да се забравят корените, налагане на идеологията на индивидуализма и егоизма, отхвърляне на семейството, пропагандирането на ЛГБТ идеология и смяната на пола.

Целта била “хората да престанат да бъдат хора” и да се поробят. “Хората целенасочено са лишени от памет, морал, концепция за грях, емпатия и състрадание. Умишлено се блокира продължаването на рода, вярата, моралните ценности, историята и културата”, изтъква той.

Володин казва, че сега светът е на етап, когато “подтикват хората да се откажат не само от половата си, но и от човешката си идентичност, предлагайки им “да се пробват в ролята на животни, измислени герои и митични същества”.
Подобни прояви само на пръв поглед изглеждат като игра и шега. Зад това се крие сериозна програма за изоставяне на всичко човешко, подчертава шефът на руския парламент. Според него след това “човекът ще бъде превърнат в сурогат”. “И на сурогата не са гарантирани човешки права, най-важното от които е правото на живот. Това ще бъде безмълвна марионетка за изпълнение на определени функции и задачи”, обяснява Володин.

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"