Мощна буря удари Пазарджик, цели дървета се стовариха върху автомобили (СНИМКИ)

Силна буря удари Пазарджишко в ранния следобед, а паднали дървета се стовариха върху автомобили. Дванадесет са сигналите в ОДМВР-Пазарджик, съобщи за "Труд news" говорителят на полицията в областния град Мирослав Стоянов.

"След преминалата буря преди около час до момента на телефон 112 в ОДМВР-Пазарджик са получени 12 сигнала, като всички те са от областния град. Най-много са за паднали дървета и клони по пътното платно и по улици на територията на Пазарджик. Има и 7 сигнала са повредени, одраскани и със счупени стъкла моторни превозни средства в резултат на паднали дървета и клони. На всички 12 сигнала ще бъде реагирано, като основно от екипи на пожарната, ще бъдат ангажирани и такива на общинската администрация. Там, където има намесени и електропроводи и кабели, ще се намеси и електроразпределителното дружество на територията на град Пазарджик", уточни Стоянов.

Във "Фейсбук" групата "Аз съм от Пазарджик" публикуваха и кадри след природната стихия с благодарност към пожарникарите, че са реагирали на петата минута след сигнала за паднало дърво върху учебен автомобил. 

 

TRUD_VERSION_AMP:6//
Публикувано от Петя Кузева

Този уебсайт използва "бисквитки"