Мъжът на Шанън Дохърти протака развода

“Чака ме да умра, за да не ми плаща издръжка”, казва болната от рак актриса

Шанън Дохърти навлиза в мрачен период от живота си през март 2015 г. Тогава звездата признава, че лекарите са є открили рак, и то в доста напреднал стадий. Когато диагностицират актрисата с рак на гърдата, туморът вече се е разпространил в лимфните възли.

Дохърти се подлага на химиотерапия и лъчетерапия, има множество операции и през 2017 г. обявява, че ракът є е в ремисия. За съжаление, три години по-късно болестта се връща: през юни 2023 г. ракът се разпространява в мозъка, а през ноември - в костите.

Болестта на Шанън Дохърти прогресира, но актрисата не се предава. Тя опитва експериментално лечение, което обаче е твърде скъпо. Поради здравословни причини звездата вече не се снима във филми, а спестяванията є бързо се топят. В момента тя получава хонорари за излъчване на сериала “Чародейките” (“Charmed”) по кабелна телевизия, но се планира скоро той да бъде свален от ефир.

Третият съпруг на актрисата, фотографът Курт Исвариенко, продължава да използва сметките на Шанън Дохърти и да харчи пари от тях. Още през април 2023 г. звездата подава молба за развод, но официалните документи така и не са оформени.

Актрисата твърди, че съпругът є умишлено бави процедурата по развода, за да избегне плащането на издръжка. Дохърти завежда дело с искане да є бъдат присъдени 15 хиляди долара. Тя планира да похарчи цялата тази сума за лечение.

“Той чака смъртта ми, преди да бъде принуден да ми плаща издръжка. В същото време продължава да живее живота си и бяга от отговорностите си към умиращата съпруга, с която прекара повече от 11 години”, казва Дохърти.

Шанън Дохърти и Кърт Исвариенко се женят през 2011 г. Този брак е трети за актрисата, а след сватбата тя признава, че най-накрая е намерила истинската любов. За съжаление тази любовна история не завършва с думите “те заживяха щастливо заедно”. През 2023 г. звездата от “Чародейките” подава молба за развод, защото научава за изневярата на съпруга си. Оказва се, че в продължение на повече от две години, през които актрисата се бори със страшната болест, фотографът е имал любовна връзка. Шанън разбира това в навечерието на голяма операция.

“Той не дойде на операцията, въпреки че искаше. Не можах да отида с него на операцията. Чувствах се толкова предадена”, казва през сълзи Дохърти.

Сега актрисата продава колекцията си от антични мебели, които е събирала в продължение на много години. Тя признава, че иска да остави голяма сума на майка си, за да не мисли за пари в случай, че дъщеря є си отиде преди нея.

TRUD_VERSION_AMP:2//
Публикувано от Труд news

Този уебсайт използва "бисквитки"